Helix Academy breidt uit!

Helix Academy breidt uit!

Helix Academy werkt al jaren samen met HabiTask, een opleidingsbedrijf dat onder hetzelfde moederbedrijf WVS valt. De samenwerking wordt nu verder uitgebouwd: het opleidingsdeel van HabiTask wordt volledig geïntegreerd in Helix Academy. Vanaf 2023 gaan HabiTask en Helix Academy samen verder onder de naam:

Helix Academy – opleider voor vastgoed en wonen


Uitbreiding van ons cursusaanbod
HabiTask biedt al jarenlang een breed opleidingsaanbod op het gebied van wonen, verhuur en social beheer voor met name woningcorporaties, gemeenten en vastgoedonderhoudsbedrijven. Door de integratie van de twee opleidingsbedrijven kunnen we het opleidingsaanbod van Helix Academy verder uitbreiden met de volgende opleidingscategorieën en opleidingen:

Resultaatgericht samenwerken                           
Leergang Kwaliteitstoetser
Leergang Projectleider en Planvoorbereider
Leergang Vastgoedregisseur

Communicatie & gedrag
Communiceren met kwetsbare personen
Cursus Omgaan met weerstand (incompany)
Cursus Omgaan met agressie (incompany)
Cursus Aanpak overlast

Wonen & sociaal beheer
Leergang Gebiedsregisseur
Leergang Kennismaking met de volkshuisvesting
Leergang Sociaal projectbegeleider 
Leergang Sociaal wijkbeheerder 
Leergang Verhuurmakelaar 
Leergang Verhuurmedewerker 
Leergang Woonconsulent / wijkconsulent 
Leergang Sociaal projectbegeleiding 
Cursus Woonfraude 
Cursus Stook- en servicekosten 
Cursus Inkomenstoets en passend toewijzen 
Cursus Woningwaardering 
Cursus ZAV 
Cursus Kennismaking met de volkshuisvesting (ook als webinar)  

Binnenkort kun je je via de website van Helix Academy aanmelden voor bovenstaande opleidingen. Wil je nu alvast meer informatie over de lesprogramma’s, leerdoelen etc.? Kijk dan op de website van HabiTask.

Uiteraard kun je nog altijd bij ons terecht voor technisch inhoudelijke opleidingen, bedoeld voor iedereen die werkzaam is binnen de gebouwde omgeving. Vind jouw training in één van de volgende opleidingscategorieën:

Uitbreiding van het team van collega’s
Met een enthousiast team werken we er dagelijks hard aan om kwalitatief hoogstaande opleidingstrajecten te organiseren voor onze opdrachtgevers. Lees meer.

Uitbreiding van het team van docenten
Door de integratie van HabiTask met Helix Academy ontstaat een zeer uitgebreid docententeam, bestaande uit zo’n 60 vakspecialisten met elk hun eigen expertise. Namens Helix Academy zorgen onze docenten voor inhoudelijke kennisoverdracht en trainingen ter versterking van vaardigheden en gedrag. Wij stellen hen binnenkort graag aan je voor op onze vernieuwde website.