Maatschappelijk betrokken

Binnen Helix vinden we het belangrijk aandacht te hebben voor de omgeving waarin wij werken en de maatschappij als geheel. Vanuit deze maatschappelijke betrokkenheid steunen we o.a. de volgende projecten / bedrijven.

Child Care Africa Foundation

Helix Academy is ambassadeur van de stichting Child Care Africa (CCA). Deze stichting werkt belangeloos aan toegang tot onderwijs, gezondheidszorg, veiligheid en goede begeleiding voor kwetsbare kinderen in Afrika. Op opleidingsbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk onderwijs is; we geloven in de kracht van onderwijs!

We zijn trots op het bijzondere werk dat CCA verricht en brengen dit dan ook graag breder onder de aandacht. De flyer, voortaan te vinden in iedere cursusmap, vertelt in het kort de missie van CCA en de verschillende mogelijkheden om financieel te ondersteunen.
Want een kind dat leert, heeft de toekomst.

Meer informatie over het werk van CCA: www.cca-f.nl

Brownies en Downies

De lunches voor onze trainingen in Gouda worden verzorgd door restaurant Brownies&downieS uit Gouda. We ondersteunen hiermee graag dit bijzondere horeca-concept, waarbij hoogstaande lunches in combinatie met de unieke service van de bijzondere medewerkers worden geserveerd.

 

Advies nodig?

Wil je vrijblijvend advies?
Bel naar 0182 – 682 349 of vul het formulier in.

Neem contact op