Maatschappelijk betrokken

Binnen Helix vinden we het belangrijk aandacht te hebben voor de omgeving waarin wij werken en de maatschappij als geheel. Vanuit deze maatschappelijke betrokkenheid steunen we o.a. de volgende projecten / bedrijven.

Child Care Africa Foundation

 

Helix Academy is ambassadeur van de stichting Child Care Africa (CCA). Deze stichting werkt belangeloos aan toegang tot onderwijs, gezondheidszorg, veiligheid en goede begeleiding voor kwetsbare kinderen in Afrika. Op opleidingsbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk onderwijs is; we geloven in de kracht van onderwijs!

We zijn trots op het bijzondere werk dat CCA verricht en brengen dit dan ook graag breder onder de aandacht. In de flyer hiernaast vind je in het kort de missie van CCA en de verschillende mogelijkheden om financieel te ondersteunen. Vanuit Octagon, de holding waaronder Helix Academy valt, is CCA in 2019 opgericht. CCA wordt ook voor een deel financieel ondersteund vanuit Octagon.

“Een kind dat leert, heeft de toekomst.”

 

Promen

Promen (een sociale werkvoorziening uit Gouda) verzorgt zowel de catering als vervoersdiensten voor onze opleidingen in Gouda. Promen biedt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om te participeren in de maatschappij door hen op te leiden en mee te laten werken in het arbeidsproces. We ondersteunen hiermee graag dit mooie concept. Naast de heerlijke lunch verzorgen medewerkers van Promen ook het vervoer tussen NS-station Gouda en het Zuidelijk Halfrond. Met de inzet van elektrische shuttlebusjes wordt de opleidingslocatie op deze manier ook met het OV goed bereikbaar voor cursisten.

“Persoonlijk vind ik het mooi dat we met deze samenwerking invulling kunnen geven aan een stukje maatschappelijke betrokkenheid; een waarde die we bij Helix erg belangrijk vinden!”

– Harriët Walhout (directeur Helix Academy)

Advies nodig?

Wil je vrijblijvend advies?
Bel naar 0182 – 682 349 of vul het formulier in.

Neem contact op