Over Helix Academy

Dé opleider voor vastgoed en wonen.

Helix Academy is dé opleider voor vastgoed en wonen. We richten ons op zowel het fysieke domein (de gebouwde omgeving) als het sociale domein. Wij geloven in de verbinding tussen deze twee domeinen; bruikbaar, veilig en duurzaam vastgoed draagt bij aan leefbare en toekomstbestendige wijken en een prettige, gezonde leefomgeving; de duurzame wijken van onze toekomst. Iedereen die zijn of haar kennis over huisvesting, gebouwbeheer, beheer en onderhoud van vastgoed e/o infra, sociaal beheer, wonen en verhuur verder wil ontwikkelen, kan bij ons terecht voor een praktische cursus, leergang of workshop.

Visie op leren

Vrijwel alle opleidingen uit ons aanbod organiseren we meerdere keren per jaar als open inschrijving op een centrale locatie in het land. Daarnaast kunnen we alle opleidingen verzorgen als maatwerk incompany traject.

Lesprogramma's op maat
Topdocenten uit het werkveld
Zeer praktijkgericht
Interactief door kleine groepen

Voor wie?

Onze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met het beheer van vastgoed of infra of het sociaal beheer, wonen of verhuur. Onze opleidingen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor medewerkers bij gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, commercieel vastgoedbeheerder en onderwijsinstellingen. Maar ook medewerkers van facilitaire afdelingen, verhuurders, projectontwikkelaars, medewerkers van financiële instellingen of aannemers en installatiebedrijven volgen regelmatig bij ons een opleiding.

Wij staan voor kwaliteit!

Helix Academy staat voor kwaliteit! Wij zijn ISSO 9001 gecertificeerd, lid van de NRTO en erkend leerbedrijf!

ISO 9001 gecertificeerd
ISO 9001 gecertificeerd

Helix Academy is ISO 9001 gecertificeerd. De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met dit certificaat tonen we aan dat onze bedrijfsprocessen voldoen aan de gestelde normen en dat bij het ontwikkelen en organiseren van opleidingen onze focus ligt op kwaliteit, klanttevredenheid en continue verbetering.

Lid van NRTO
Lid van NRTO

Helix Academy is lid van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). De NRTO is een brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Als lid hebben wij de gedragscode van de NRTO onderschreven en zijn wij getoetst op de eisen van het NRTO keurmerk. Bekijk in deze video wat het NRTO keurmerk inhoudt.

Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

Helix Academy is een erkend leerbedrijf. Hiermee dragen wij graag bij aan de toekomst van het vakmanschap.

Helix Academy is bedrijfssponsor van Child Care Africa

Onze passie voor opleidingen en ontwikkeling reikt verder dan Nederland alleen. Helix Academy is daarom bedrijfssponsor van Child Care Africa. Want wat is er mooier dan met onze passie voor ontwikkeling kinderen te helpen voor wie onderwijs geen vanzelfsprekendheid is.

Child Care Africa geeft een groeiend aantal kwetsbare kinderen de mogelijkheid om hun opleiding af te maken en te werken aan een betere toekomst. Daarvoor selecteren ze de meest kwetsbare kinderen, ongeacht religie, etniciteit, afkomst of politieke voorkeur en steunen hen tot ze hun opleiding hebben afgerond. Afhankelijk van hun schoolprestaties en ambities kan dit een beroepsopleiding, diploma of de universiteit betekenen. Bekijk de flyer en lees meer over CCA

We zijn trots hieraan te mogen bijdragen!

Meer informatie

Meer informatie over onze opleidingen? Vraag de online opleidingsgids aan of neem geheel vrijblijvend contact op.

Contact