De beste training, bij jou in huis, zeer praktijkgericht, interactief met topdocenten uit het werkveld en op maat voor jouw organisatie en medewerkers. Waarmee kunnen we jou helpen? Klik hier voor het aanvraagformulier.

Incompany

De beste training, bij jou in huis, zeer praktijkgericht, interactief met topdocenten uit het werkveld en op maat voor jouw organisatie en medewerkers. Waarmee kunnen we jou helpen?

Wij staan voor kwaliteit

Alle opleidingen uit ons aanbod kunnen wij ook als incompany opleiding verzorgen. Een opleiding bij jou op locatie, specifiek samengesteld voor de eigen medewerkers. Hierbij stellen wij de eigen praktijk, werkwijze en het beleid binnen je organisatie centraal. En uiteraard de kennisbehoefte van medewerkers binnen je afdeling.

Binnen een kort tijdsbestek kun je op deze manier een groep medewerkers binnen je organisatie dé kennis laten bijbrengen die ze nodig hebben.

Onze 4 garanties

Helix Academy staat voor kwaliteit. Hierbij staan we voor de volgende garanties.

Lesprogramma's op maat

We organiseren lesprogramma’s op maat, door het afnemen van een uitgebreide intake met de opdrachtgever en de deelnemers voor de start van een opleidingstraject.

Topdocenten uit het werkveld

Onze docenten zijn innovatieve en enthousiaste experts in hun vakgebied. Hun kwaliteit wordt getoetst met een proeftraining en wordt steeds gemonitord. Zij stellen jouw leerdoel centraal en maken er met jou een inspirerende cursusdag van.

Zeer praktijkgericht

Wij geloven in leren vanuit de praktijk en leren in de praktijk (ook na afloop van de lesdag). Zo haal je je certificaat of diploma en kun je direct in jouw vakgebied aan de slag.

Interactief door kleine groepen

Door een beperkte groepsgrootte en actieve werkvormen, is er veel interactie met de docent en tussen deelnemers onderling. Zo kun je van elkaar leren door het uitwisselen van ervaringen en kun je makkelijk je persoonlijke vragen bespreken.

Een professionelere werkvloer dankzij persoonlijke aandacht
Klantreferentie
“Door de cursussen en de ervaring van de docenten uit de praktijk is er een professionaliseringsslag gemaakt op de werkvloer.”
Cornell van der Molen, manager technisch beheer Cordaan
Lees volledige referentie
Klantcase Woonwenz
Klantreferentie
“Dit traject heeft ons geleerd om even achteruit te stappen en het geheel te overzien”
Peter Peeters - Gebiedsontwikkelaar Woonwenz
Lees volledige referentie
Referentie cursus bouwkunde bij Willems Vastgoedonderhoud
Klantreferentie
“De deelnemers zijn allemaal erg enthousiast en de opgedane kennis is zeer goed toepasbaar in de praktijk.”
Chantal Hagedoorn, Willems Vastgoedonderhoud
Lees volledige referentie
Klantcase Nijestee
Klantreferentie
"Mijn collega’s en ik waren heel enthousiast over deze opleidingen"
Annemiek Atsma - Verhuurmakelaar Nijestee
Lees volledige referentie
Aantal opleidingen
54
Wij bedienen meer dan
700+ organisaties
Docenten van topniveau
74

Zij gingen je voor

Kernwaarden

Ons enthousiaste team werkt iedere dag volgens de volgende kernwaarden.

Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Kennis
Duurzaamheid
Maatschappelijk betrokken

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door professioneel advies, hoge kwaliteit en afstemming met jou als opdrachtgever.

Intakegesprek met de docent

Tijdens het intakegesprek tussen leidinggevende en docent kun je precies aangeven voor welk soort medewerkers de opleiding is bedoeld, wat hun huidige kennisniveau is en aan welke kennis of vaardigheden het hen nog ontbreekt. Met deze input gaat onze docent aan de slag en stelt het lesprogramma samen.

Opleiding in huis

Over het algemeen vinden de incompany opleidingen plaats op het eigen kantoor van de deelnemers. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers geen extra reistijd kwijt zijn. Bovendien bespaar je de kosten van een externe trainingslocatie. Geef je toch de voorkeur aan een externe locatie dan denken we graag met je mee.

Evaluatie

Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de opleiding een evaluatieformulier waarop zij hun waardering kunnen geven. Deze worden samengevat in een evaluatierapport dat wij met de verantwoordelijke manager bespreken.

Kies een opleidingscategorie

Kies uit meer dan 80 leergangen, cursussen en e-learnings.

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in