Klantcase Nijestee

De vraag

Nijestee uit Groningen heeft ervoor gekozen haar verhuurmakelaars een verkorte leergang Verhuurmakelaar te laten volgen. De functie van verhuurmakelaar is nog niet zo lang geleden ingevuld en daarom was er behoefte aan extra kennis en nieuwe vaardigheden.

Onze oplossing

Deze verkorte leergang is onlangs afgesloten. Ze bestond uit de modules ‘Onderhandelingsvaardigheden’ en ‘ Elementaire bouwkunde’. Beide opleidingen waren specifiek toegespitst op de functie van verhuurmakelaar. Er zijn binnen de leergang Verhuurmakelaar meer opleidingen mogelijk maar Nijestee heeft, in overleg met ons, heel bewust voor deze twee gekozen.

Over Onderhandelingsvaardigheden

Annemiek Atsma van Nijestee vertelt: ‘Op de 1e dag van Onderhandelingsvaardigheden werden we vooral bevestigd in onze kennis, en dat is ook goed om te ervaren.

“Mijn collega’s en ik waren heel enthousiast over deze opleidingen.”

Annemiek Atsma – Verhuurmakelaar Nijestee

Tijdens de 2e dag van Onderhandelingsvaardigheden gingen we dieper op de materie in, hoe ga je een moeilijk gesprek aan, welke fases kun je in een gesprek onderscheiden, als het gesprek niet gaat zoals je wilt, aan welke fase van het gesprek ligt dat dan? Met behulp van die denkwijze kun je het gesprek alsnog een goede wending geven. En welke emoties, bij jezelf en bij je gesprekspartner, kunnen een rol spelen? We hebben ook veel tips gekregen. Tips die ik echt belangrijk vind zijn bijvoorbeeld; wees open in je onderhandelingen, probeer een echte interactie aan te gaan.
Rick Lablans, de docent, krijgt van mij een dikke 8.

Over Elementaire Bouwkunde

Dat geldt ook voor Patrick Zeilemaker, de docent van Elementaire Bouwkunde. Tijdens de 1e dag hebben we allerlei technische problemen behandeld die betrekking hebben op de buitenkant van de woning. De 2e dag ging over problemen die je in de woning kunt aantreffen.

“Patrick is een echte praktijkman, die ook nog eens goed kan lesgeven”

Annemiek Atsma – Verhuurmakelaar Nijestee

Het waren problemen die je in de praktijk van de verhuurmakelaar vaak terug ziet komen en dus heel herkenbaar waren. Je kon aan de beantwoording van onze vragen merken dat Patrick een echte praktijkman is die gelukkig ook nog eens goed kan lesgeven”.

Advies nodig?

Wil je vrijblijvend advies?
Bel naar 0182 – 682 349 of vul het formulier in.

Neem contact op