Referentie cursus bouwkunde bij Willems Vastgoedonderhoud

Afgelopen jaar volgenden tientallen medewerkers van Willems Vastgoedonderhoud de cursussen Elementaire bouwkunde en Gebouwschade en bouwgebreken bij Helix Academy. Chantal Hagedoorn van Willems Vastgoedonderhoud vertelt enthousiast over haar ervaringen met Helix Academy.

Vanaf 2020 volgden af en aan verschillende collega’s van Willems Vastgoedonderhoud bouwkundige opleidingen bij Helix Academy. Het enthousiasme van docent Marcel de Bruijn werkt aanstekelijk en dit jaar is dan ook besloten de opleidingen voor meer collega’s incompany te gaan organiseren.

Training Bouwkunde

Docent Marcel de Bruijn gaf vanuit Helix Academy meerdere trainingen voor Willems Vastgoedonderhoud. In de vierdaagse training Elementaire bouwkunde kwamen alle aspecten van de bouwkunde kort langs. De cursisten deden de benodigde basiskennis op waardoor ze beter mee kunnen praten en denken over bouwkundige werkzaamheden. Adviezen van aannemers en installateurs begrijpen ze nu ook beter.

‘Zeer interessante lesstof, de docent houdt het leuk door middel van quizjes en grappen hierdoor blijft de stof goed zitten’

– Kenny Adjei

Bouwschade en bouwgebreken herkennen

De cursus Gebouwschade en bouwgebreken gaf extra verdieping, hierin werd gekeken naar de oorzaak van de verschillende gebreken. Schadebeelden kunnen de deelnemers hierna sneller herkennen.

‘De deelnemers zijn allemaal erg enthousiast en de opgedane kennis is zeer goed toepasbaar in de praktijk.’

– Chantal Hagedoorn

“De deelnemers zijn allemaal erg enthousiast over de inhoud van de lessen en manier waarop Marcel deze verzorgt. Het enthousiasme waarmee Marcel de inhoud brengt, valt vooral op.” aldus Chantal. Gertjan van Rijswijk, projectleider bij Willems Vastgoedonderhoud, volgde de cursus Gebouwschade en bouwgebreken. Hij omschrijft zijn ervaring als een “Leuke cursus en docent, top!” Zijn collega Maarten van Wendel, werkvoorbereider geeft aan: ‘Met de nieuwe kennis kijk ik met een andere blik naar onze eigen werkzaamheden maar ook naar mijn eigen woning.’ Blij met de gevolgde trainingen, gaven de deelnemers de cursussen als cijfer een mooie 8,5!

‘De leerdoelen zijn zeker behaald!’ aldus Chantal. ‘De deelnemers zijn allemaal erg enthousiast en de opgedane kennis is zeer goed toepasbaar in de praktijk.’ ‘Ik zou de opleidingen van Helix Academy ook zeker aanbevelen aan anderen’ geeft Chantal enthousiast aan: ‘We zijn erg tevreden met de organisatie en communicatie. In juni staat bij ons de volgende cursus alweer gepland!’

Jouw bouwkundige kennis verder vergroten?

Heb je ook interesse in het volgen van een cursus bouwkunde bij Helix Academy? Bekijk de programma’s van de opleiding Elementaire bouwkunde en Gebouwschade en bouwgebreken en data waarop je je kunt inschrijven of vraag vrijblijvend een incompany opleiding aan.

Harriet Walhout

Advies nodig?

Meer informatie over onze opleidingen? Vraag de opleidingsgids aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op