Summercourses vol inspiratie!

De zomer is de tijd om uit de waan van alledag te stappen en nieuwe inspiratie op te doen. Ook dit jaar organiseert Helix Academy verschillende summercourses.

Kennis opdoen, onze vakdocenten én je vakgenoten ontmoeten en ervaringen uitwisselen op een inspirerende (buiten)locatie in een ontspannen sfeer. Een leuke én leerzame start van jouw zomer!

  1. Krijg inzicht in diverse culturen en leer hoe je jouw interculturele communicatie een boost geeft tijdens de summercourse ‘Interculturele communicatie‘ in de Ulu Camii in Utrecht, de grootste Moskee van Nederland.
  2. Leer hoe je met overtuigingskracht voor een groep kunt staan tijdens de summercourse ‘Meesterlijk spreken en boeien.
  3. Ga mee op de route langs een aantal prachtige monumentale gebouwen in de Goudse binnenstad én leer meer over onderhoudsinspecties voor monumenten onder leiding van twee ervaren monumenten experts tijdens de summercourse ‘Monumentale inspecties Goudse binnenstad.’
  4. Onze meest populaire cursus Elementaire bouwkunde bieden we deze zomer aan in een andere variant. Heb je wat tijd over dan kun je hem nu in een kortere periode volgen waarbij je twee in plaats van één lesdag per week hebt. In drie weken tijd kun je je diploma al op zak hebben.
  5. Een echte zomercursus is ook onze cursus NEN 2767 inspecteur – Groen, nu het blad weer aan de struiken en de bomen zit kunnen onze aspirant NEN 2767 inspecteurs weer op pad met de inspecties. Wil je meer weten over de voordelen van inspecteur volgens de NEN 2767 voor groenbeheer? Bekijk onze LinkedIn-nieuwsbrief over dit thema.

Summercourses

Harriet Walhout

Vrijblijvend advies?

Wil je weten welke opleiding het best bij je past of hoe we een opleiding incompany kunnen organiseren? Bel naar 0182 – 682 349 of vul het contactformulier in.

Contact