Kwaliteit in Balans en NEN 2767 Conditiemeting

Wat is Kwaliteit in Balans? Hoe gebruik je KiB, wat zijn de aandachtspunten en valkuilen? Zijn de KiB normen te gebruiken naast de NEN 2767 en hoe pak je dit aan?

Wil je weten wat Kwaliteit in Balans als middel voor jou en je organisatie kan betekenen in de praktijk in het kader van Resultaat Gericht Samenwerken? Wellicht is het volgende webinar ‘Verdieping op Kwaliteit in Balans’ georganiseerd door de stichting RGS (Aedes, Onderhoud NL, Techniek NL en Bouwend Nederland) interessant voor jou. Johan Smit, ervaren docent van Helix Academy, levert als expert een bijdrage in het webinar over hoe de KIB normen te gebruiken zijn naast de NEN 2767 en hoe je dit in de praktijk aanpakt.

Hoe gebruik je Kwaliteit in Balans in de praktijk?

De vernieuwd publicatie Kwaliteit in Balans is eind 2022 gepubliceerd. Partijen die in de praktijk met elkaar samenwerken ontwikkelden dit gezamenlijk, dit zie je terug in de normstelling. Daarmee wordt het mogelijk om te gaan investeren in de onderlinge relatie. In het kader van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS):

“Heb oog voor elkaars belangen, mogelijkheden maar ook onmogelijkheden”

 

Bekijk hier het volledige webinar van 5 juni 2023:

Resultaat Gericht Samenwerken

Wil je meer weten over de leergangen Resultaat Gericht Samenwerken van Helix Academy? Wil je weten of Resultaat Gericht Samenwerken iets is voor jouw organisatie? Bekijk de leerlijn Resultaat Gericht Samenwerken en bekijk welke opleiding bij jou past? Dit kan zowel als open inschrijving maar is ook heel goed mogelijk om samen met je samenwerkingspartner incompany te volgen.

Harriet Walhout

Vrijblijvend advies?

Wil je weten welke opleiding het best bij je past of hoe we een opleiding incompany kunnen organiseren? Bel naar 0182 – 682 349 of vul het contactformulier in.

Contact