Docent aan het woord - Jennefer Verbeek

Onze docenten zijn professionals boordevol kennis en ervaring uit de praktijk. In deze rubriek vertellen ze over hun passie waar ze vaak hun werk van hebben gemaakt.

Jennefer Verbeek is docent op het gebied van Social design. Zij geeft binnen de leerlijn Sociaal beheer les in onderdelen van de leergang Sociaal projectbegeleider, leergang Woonconsulent en wijkconsulent en de leergang Gebiedsregisseur.

Hierin neemt ze je mee in de methodiek die zij heeft ontwikkeld op gebied van Social design, ook wel community building of bewonersparticipatie. Deze methodiek richt zich erop bewoners en professionals beter met elkaar te laten samenwerken.

In het filmpje hieronder vertelt ze je er graag meer over!

Wil je meer weten?

Wil je direct met Social design aan de slag? Kijk dan eens bij de leergang Woonconsulent en wijkconsulent, leergang Sociaal projectbegeleider of leergang Gebiedsregisseur. Ook verzorgen we incompany workshops, online en klassikaal. Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in of bel naar 0182- 682 349.

Jennefer Verbeek
Jennefer Verbeek

“Van de stad een fijne leefomgeving maken, dat doen we samen! Dat vinden inwoners van de stad en professionals uit het publieke domein. Toch is het samenwerken vaak moeilijk. Daar help ik bij. Mijn cursussen zijn interactief en vol met nieuwe dingen om uit te proberen. Verder ben ik gek op verhalen van anderen en kan ik zelf ook levendig vertellen. Daarvoor kan ik putten uit mijn ervaring met jongeren, ouderen en mensen met een migratie-achtergrond (mensen uit allerlei verschillende wijken van Rotterdam, Dordrecht, Delft, Den Haag en Leiden). Zo komen theorie en praktijk samen en wordt samen leren een topervaring!”