Klantcase Ymere servicekosten

Ymere kent een nieuwe afdeling contractbeheer, waar de afrekeningen voor de stook- en servicekosten plaatsvinden. Sowieso een lastig karwei, zeker omdat medewerkers verschillende kennisniveaus en achtergronden hadden. Daarnaast is er veel veranderd en ook nog onduidelijk in de Warmtewet. Helix Academy (voorheen HabiTask) verzorgde een maatwerktraining en we vragen de opdrachtgever om feedback:

“De training is goed bevallen, de kennis van de docent was erg groot, hij had vrijwel overal voorbeelden bij. De sfeer was erg ontspannen en de afstemming op onze praktijk was goed, er konden veel voorbeelden uit de praktijk van de medewerkers aan de orde komen.”

“We geven een 8: Een 8 is voor ons echt goed, we waren erg blij met deze cursus.”

Daniëlle Frijhoff – Manager contractbeheer Ymere

Omdat we willen blijven verbeteren, vragen we ook naar verbeterpunten: “De docent had soms te veel informatie, waardoor hij soms te lang aan het woord bleef. Maar hij was ook erg flexibel, dus schakelde snel als hij merkte dat dat nodig was.”

De opdrachtgever is erg tevreden en geeft het traject een 8: “Een 8 is voor ons echt goed, we waren erg blij met deze cursus.”

Ook een maatwerk opleidingen volgen?

Ben je ook geïnteresseerd om de cursus stook- en servicekosten incompany te volgen? Vraag vrijblijvend een incompany aan voor de cursus Stook- en servicekosten via de knop ‘Incompany aanvragen‘. Of neem contact met ons op via 0182 – 682 349 of academy@helix.nl

Advies nodig?

Wil je vrijblijvend advies?
Bel naar 0182 – 682 349 of vul het formulier in.

Neem contact op