Klantcase Tablis Wonen

De vraag

Tablis Wonen wil meer integrale sturing op hun 4.600 woningen. De technische staat van het bezit moet objectief in kaart gebracht worden, volgens de NEN 2767 methodiek, om zo tot een eenduidige onderhoudsbegroting te komen. Tablis Wonen wil de inspecties met eigen medewerkers gaan doen.

Onze oplossing

Helix Academy (voorheen HabiTask) heeft de cursus NEN2767 op maat gemaakt voor Tablis Wonen. Dit betekent dat de eerste dag een algemene dag was, waaraan ook andere collega’s van Tablis Wonen die met de onderhoudsbegroting werken hebben meegedaan. Vervolgens zijn we met de inspecteurs in twee vervolgdagen dieper op de stof ingegaan.

De docent heeft veel interactie met de zaal en iedereen komt aan bod

Frank van Dun – Adviseur vastgoed Tablis Wonen

Helix Advies heeft zeer veel expertise op het gebied van conditiemeten. Helix Advies gaat na afloop van de opleiding samen met de inspecteurs van Tablis Wonen de inspecties van het bezit doen. Zo leren de inspecteurs direct in de praktijk en wordt het bezit van Tablis Wonen snel en vakkundig geïnspecteerd.

Tablis wonen over de opleiding

“De theoriedag was prima, de docent heeft veel kennis van het systeem van conditiemeten. Het voordeel van deze methodiek is dat iedereen dezelfde taal spreekt. Leon (de docent) heeft de cursus goed voor elkaar, hij heeft veel interactie met de zaal en iedereen komt aan bod.”

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in