Vastgoedonderhoud MBO4-niveau

Opleiding Opzichter

7.1 (9) uit 9 reviews
Incompany Klassikaal

Met deze opleiding Opzichter word je klaargestoomd voor de rol van opzichter conform Resultaatgericht Samenwerken (RGS) waarin je leert om de kwaliteit van het gepleegde vastgoedonderhoud in de breedste zin te kunnen waarborgen.

Over opleiding opzichter

De rol van opzichter is sterk aan het veranderen. Steeds meer vastgoedbezitters (zoals woningcorporaties) en vastgoedonderhoudsbedrijven gaan Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Dit bekent dat de opzichter niet alleen naar de technische kwaliteit van het onderhoud kijkt, maar ook op zaken zoals veiligheid, klanttevredenheid en efficiency let. In deze opleiding Opzichter nieuwe stijl (wij noemen hem Kwaliteitstoetser), leer je alles over deze samenwerking, contracten, duurzaamheid, programmeren van onderhoud en leer je ook de vaardigheden die je nodig hebt als opzichter nieuwe stijl. Je sluit de opleiding Opzichter nieuwe stijl af met een praktijkopdracht en een diploma. Je leert van topdocenten uit de praktijk, die weten wat het betekent om opzichter nieuwe stijl te zijn binnen de context van Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

Wat levert het je op?
  • Het diploma Kwaliteitstoetser vastgoedonderhoud
  • Leren van elkaar! In een gezamenlijke opleidingssetting leer je samen met medewerkers van vastgoedbezitters én vastgoedonderhoudsbedrijven
  • Kennis van wat Resultaatgericht Samenwerken (RGS) betekent voor de rol van opzichter nieuwe stijl en hoe deze verandert
  • Inzicht in de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van vastgoedonderhoud vanuit vastgoedbezitters en vastgoedonderhoudsbedrijven en welke afwegingen daaraan ten grondslag liggen
  • Inzicht in het verschil tussen de traditionele wijze van contracteren en Resultaatgericht Samenwerken
  • Kennis van alle relevante wet- en regelgeving die belangrijk is voor de functie van opzichter nieuwe stijl
  • Inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en duurzaamheid
  • Vaardigheden om optimaal te kunnen functioneren in de rol van opzichter nieuwe stijl

Geschikt voor jou?

Deze opleiding is geschikt voor medewerkers van vastgoedbezitters (zoals woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen) en vastgoedonderhoudsbedrijven die verantwoordelijk zijn voor de bewaking van de kwaliteit van het onderhoudswerk. Denk daarbij aan opzichters die nieuwe vormen van samenwerking willen ontdekken.

Aanvraag Collega-korting

Wil je met twee of meer personen vanuit één organisatie deelnemen aan deze opleiding? Neem dan contact met ons op voor mogelijke collega-korting.

Beoordelingen

HabiTask staat voor kwaliteit. Daarom evalueren we al onze opleidingen. Lees hier een aantal evaluaties terug.

Hennie van Alphen
PeelrandWonen
8
Veel opgestoken en direct in de praktijk kunnen zetten. Door het contact met collega's van andere corporaties is het ook een mooie leergang, ervaringen uitwisselen.
Referentie leergang Vastgoedregisseur - Madeleine Hamburg
Cursistreferentie
“Ik zocht nieuwe voeding voor samenwerking. De leergang Vastgoedregisseur had alle aspecten daarvoor.”
Madeleine Hamburg, teamleider reparaties Rochdale
Lees meer referenties
Kosten
Deelnamekosten
€ 4.350,00
Arrangementskosten
€ 800,00
Alle kosten zijn exclusief BTW
Wist je dat?

Wij zijn CRKBO gecertificeerd en daarom zijn onze opleidingen vrij van BTW. Bovengenoemde kosten zijn inclusief materiaal, arrangementskosten, digitale leeromgeving en diploma.