Referentie leergang vastgoedregisseur - JOOST

Anita Busio en Judith van Mil zijn projectleider groot onderhoud en renovatie bij JOOST. Zij volgden de leergang vastgoedregisseur bij Helix Academy (voorheen HabiTask) en behaalden door een goede praktijkopdracht hun diploma. We evalueren dit met hen én met hun manager: Joost Huijbregts. 

Waarom heb je gekozen voor deze leergang?

Judith: “We wilden leren om de vertaling van assetmanagement naar projecten te maken. De leergang vastgoedregisseur was voor ons echt nieuw.”
Anita: “Ik zocht een cursus die bij goed opdrachtgeverschap paste. Dat deed deze leergang. Het helpt om uit te zoomen uit de dagelijkse praktijk”

Wat vond je van de lessen?

“De module waar we het meest aangehad hebben, is de module assetmanagement: Leren vastgoedrekenen en snappen hoe Netto contante waarde en kasstromen werken.
Joost (manager vastgoed): “Ik zie terug in de stukken van Anita en Judith dat dit tactisch beter onderbouwd is.”

“We zijn ons meer bewust geworden hoe bepaalde rollen en processen binnen onze organisatie samenhangen.”

Wat is je het meest bijgebleven?

“We hebben geleerd om breder te kijken dan alleen de technische inhoud. Daarnaast ook inzicht dat inzicht in de staat van je vastgoed erg belangrijk is om tot goede keuzes te komen.

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

“De praktijkopdracht was best pittig, het niveau dat verwacht wordt is best hoog. Houd hier dus goed rekening mee. Misschien kan Helix Academy ook een module aanbieden die bv. ingaat op onderzoeksmethoden en hoe je zo’n opdracht schrijft.”

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in