Referentie leergang Verhuurmedewerker – Verona Bijl

We evalueren de leergang Verhuurmedewerker met Verona Bijl. Is deze leergang haalbaar om te volgen naast je werk. Waar heeft ze het meest aan gehad en heeft ze nog tips voor jou?

Waarom heb je gekozen voor deze leergang?

Ik was voorheen werkzaam binnen het secretariaat en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het klantcontact heeft mij altijd al aangesproken en ik merkte dat ik klaar was voor een volgende stap. Er kwam een vacature vrij bij onze organisatie en daar heb ik op gesolliciteerd. Bij het zoeken naar een opleiding kwam de leergang Verhuurmedewerker op mijn pad en deze behandelde de onderwerpen waar ik naar op zoek was.

“De tips en trucs rondom het adverteren van de woning hebben we direct toe kunnen passen in onze eigen werkpraktijk”

Wat vond je van de lessen?

Ik vond dat er een heldere en duidelijke structuur zat in de klassikale lessen. Daarbij werd er een ongedwongen sfeer gecreëerd en dit maakt dat je als cursist gemakkelijker je eigen verhaalt deelt met de groep. Het is ontzettend leuk om ook de praktijkverhalen van je medecursisten te horen.

Wat is je het meest bijgebleven?

Wat mij zelf het meeste is bijgebleven en waar we bij onze organisatie veel aan hebben gehad is de les over het adverteren. De tips en trucs rondom het adverteren van de woning hebben we direct toe kunnen passen in onze eigen werkpraktijk. Daarbij heb ik persoonlijk veel gehad aan de basiskennis rondom passend toewijzen

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

Ik vond het zelf best wel spannend om te starten met de opleiding. Kan ik dit aan naast mijn dagelijkse werk? Hoeveel tijd kost het mij om voor te bereiden? Uiteindelijk viel dit gelukkig best wel mee. Als je alles netjes bijhoudt hoef je je nergens zorgen over te maken!

Harriet Walhout

Advies nodig?

Meer informatie over onze opleidingen? Vraag de opleidingsgids aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op