Referentie leergang Vastgoedregisseur - Pieter Schinkel

We evalueren de leergang Vastgoedregisseur met Pieter Schinkel, projectleider vastgoed bij Provides. Waarom heeft hij gekozen voor deze leergang, wat is hem het meest bijgebleven en heeft hij nog tips voor jou wanneer jij deze opleiding gaat volgen? Hij deelt zijn ervaringen met jou.

 

Waarom heb je voor de leergang Vastgoedregisseur gekozen?

Ik was op zoek naar verdieping in mijn huidige werk op het gebied van assetmanagement, vastgoedrekenen en RGS omdat dit interesses van me zijn en we hiermee bezig zijn in de organisatie. Toen kwam ik deze opleiding tegen en die bood het allemaal, èn meer!

“De combinatie tussen hard skills en soft skills maakt de opleiding erg sterk.”

– Pieter Schinkel, Provides

Wat vond je van de lessen?

Ik vond het supersterk dat er iedere dag een nieuwe docent voor de groep staat die een expert uit de praktijk is op dat gebied. Dit maakt dat de informatie actueel is en direct toepasbaar is in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ook de combinatie tussen hard skills en soft skills maakt de opleiding erg sterk. En we hadden een erg leuke groep!

Wat is je het meest bijgebleven?

Het eerste wat me hierbij te binnen schiet is dat op de eerste dag direct duidelijk wordt gemaakt dat je als cursist echt zelf de regisseur van je opleiding bent. Er komen in de leergang veel competenties en vaardigheden aan bod, die horen bij de rol als vastgoedregisseur. Je bepaalt echt zelf hoeveel je je daarvan eigen wilt maken.

Het tweede is dan ook meteen de praktijkopdracht die inhoudelijk de rode draad vormde door de verschillende modules en een sterk verbindende rol had in de groep, omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit en je een jaar lang met elkaar optrekt.

“Als je samen optrekt kun je elkaar helpen en veel van elkaar leren”

– Pieter Schinkel, Provides

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

Begin ècht op tijd met de praktijkopdracht, die is bepalend voor of je het haalt. Tijdens de dag over Agile en Scrum leer je dat je dolfijngedrag moet vertonen, dus continu feedback moet ophalen. Gebruik feedback als brandstof! En vergeet daarbij ook elkaar niet, want als je samen optrekt kun je elkaar helpen en veel van elkaar leren.

Meer weten?

Wil je ook vastgoedregisseur worden? Bekijk hier dan onze leergang Vastgoedregisseur. Of wil je meer weten over de andere opleidingen op het gebied van vastgoedonderhoud? Bekijk dan onze leerlijn Vastgoedonderhoud.

Harriet Walhout

Vrijblijvend advies?

Wil je weten welke opleiding het best bij je past of hoe we een opleiding incompany kunnen organiseren? Bel naar 0182 – 682 349 of vul het contactformulier in.

Contact