Referentie leergang Vastgoedregisseur - Marloes Vinken

We evalueren de leergang Vastgoedregisseur met Marloes Vinken. Waarom is ze deze leergang gaan volgen, wat vond ze van het ontwikkelassessment, hoe heeft ze de praktijkopdracht ervaren en heeft ze nog tips voor jou?

Waarom heb je gekozen voor deze leergang?

Ik werk al enige tijd bij dezelfde woningcorporatie. Op een gegeven moment vond ik het tijd voor ontwikkeling en voortuitgang. Bij het zoeken naar een opleiding kwam deze leergang Vastgoedregisseur al snel voorbij. De opleiding sprak mij gelijk erg aan vanwege het regisserend opdrachtgeverschap en het resultaat gericht samenwerken. Deze twee onderwerpen zijn zeer actueel binnen mijn werkorganisatie.

“De lessen zijn helder en duidelijk van structuur en er is ruimte om praktijksituaties met elkaar te bespreken. Je leert letterlijk van elkaar.”

Wat vond je van de lessen?

Ik vond de lessen zeer interessant en ik ben heel erg enthousiast over de opleiding zelf. De leergang bestaat uit een aantal cursusdagen,  waarop naar school wordt gegaan. Dit was voor mij heel prettig en waardevol. Hierdoor was ik in contact met medecursisten, waardoor je eigen ervaringen met elkaar kan delen en bespreken. De lessen zijn helder en duidelijk van structuur en er is ruimte om praktijksituaties met elkaar te bespreken. Je leert letterlijk van elkaar.

Wat is je het meest bijgebleven?

Door het online ontwikkelassessment heb ik een goed inzicht gekregen in mijn sterke en ontwikkelpunten. Deze test was de basis voor de coaching gesprekken. Tijdens deze gesprekken, heb ik mijn persoonlijke leerdoelen besproken met de coach. In het begin is dit even lastig, omdat de input hiervoor vanuit jezelf moet komen. Door de goede match met mijn coach zijn we snel tot de kern gekomen. Met dit stukje persoonlijke ontwikkeling kan ik daadwerkelijk aan de slag binnen mijn eigen organisatie.

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

De opleiding vond ik best intensief naast mijn werk. Het is goed te doen, maar het kost tijd om een goede praktijkopdracht te maken. Ik heb mijzelf deze tijd gegeven, door mijn werkagenda aan te passen tijdens de studie tijd. Het kiezen van een goed onderwerp voor de praktijkopdracht is essentieel, want dit is lastig aan te passen tijdens de leergang. Het is belangrijk om je voor te bereiden op de lessen, want er is voldoende ruimte voor vragen en eigen ervaringen. De lat ligt hoog en je krijgt het zeker niet cadeau!

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in