Referentie leergang Technisch gebouwbeheerder - Edwin Straks

We evalueren de leergang Technisch gebouwbeheerder met Edwin Straks, zelfstandig ondernemer bij Straks Facilities en Vastgoedbeheer. Waarom heeft hij deze leergang gekozen en wat voor tips heeft hij voor jou?

Waarom heb je gekozen voor deze leergang?

De brede modules van de leergang  spraken mij aan: van kaders van het vastgoedbeheer tot bouwkunde en het Bouwbesluit. Eigenlijk het gehele pakket van technisch gebouwbeheer. Dit sluit aan bij mijn toekomstige werkzaamheden als beheerder van vastgoed.

“In één woord: praktijkgericht! De lessen worden gegeven door trainers die rechtstreeks uit de praktijk komen. Hierdoor weten zij als geen ander hoe het allemaal écht werkt.”

Wat vond je van de lessen?

In één woord: praktijkgericht! De lessen worden gegeven door trainers die rechtstreeks uit de praktijk komen. Hierdoor weten zij als geen ander hoe het allemaal écht werkt. Persoonlijk vind ik dat heel fijn. De inhoud was heel divers om toe te passen in de praktijk. Daarnaast werd er ook gebruik gemaakt van een digitale leeromgeving. Deze was snel, gemakkelijk en overzichtelijk.

Wat is je het meest bijgebleven?

Dat is een goede vraag, hier moet ik even over nadenken. Uiteindelijk zijn dit tóch -weer- de trainers die de cursus geven. Iedere trainer had een goede interactie met de cursisten. Voor mij persoonlijk sprong de les Bouwkunde en Installatietechniek er het meeste uit. Deze lessen waren praktijkgericht, super! Ik zou dit mensen zeker adviseren.

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

Het examen is haalbaar wanneer je goed oplet tijdens de cursusdagen. Het is toch fijn dat de leergang kan worden afgesloten met een diploma. Nu op naar de uitvoering in de praktijk!

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in