Referentie leergang Kennismaking met de volkshuisvesting – Ilona Heusschen

We evalueren de leergang Kennismaking met de volkshuisvesting met Ilona Heusschen. Waarom is ze deze leergang gaan volgen, wat is haar het meest bijgebleven en wat heeft ze voor tips voor jou?

Waarom heb je gekozen voor deze leergang?

Bij TIWOS volgt bijna iedere startende werknemer deze opleiding. Als onderdeel van je baan start je met deze cursus, waarbij je zelf een keuze mag maken voor de keuzemodule.

“Ik ben er zelf blanco ingestapt en heb een dag gekozen waarbij je de kennis die je daar vergaart direct kunt toepassen in je werk. Ik zou dit de aankomende cursisten dan ook aanraden!”

Wat vond je van de lessen?

Ik vind het fijn dat ik deze leergang aan het begin van mijn baan heb kunnen volgen. Vooral het huurrecht vond ik interessant omdat het een link heeft met mijn huidige werk en ik die kennis daadwerkelijk kan toepassen. Bouwkunde vond ik zelf wat minder, maar dat komt omdat de technische kant niet echt terug komt in mijn huidige werk.

Wat is je het meest bijgebleven?

Huurrecht en Communiceren met kwetsbare personen. Die laatste was mijn keuzemodule. Tijdens de cursusdag was er een trainingsacteur aanwezig en dat vond ik heel erg interessant. We hebben samen met de medecursisten en de acteur de gesprekken nagebootst en dat was erg leerzaam.

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

In deze leergang mag je zelf invulling geven aan één van de modules. Ik ben er zelf blanco ingestapt en heb een dag gekozen waarbij je de kennis die je daar vergaart direct kunt toepassen in je werk. Ik zou dit de aankomende cursisten dan ook aanraden!

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in