Referentie leergang Gebiedsregisseur - Madeleine Hamburg

We evalueren de leergang Gebiedsregisseur met Madeleine Hamburg. Ze volgde via Helix Academy (voorheen HabiTask) zowel de leergang Vastgoedregisseur als deze leergang. Waarom is ze deze leergang gaan volgen en wat heeft ze meegenomen naar haar dagelijks werk?

Waarom heb je gekozen voor deze leergang?

Een super waardevolle leergang als je kijkt naar de trend in het buurtgericht werken. Niet alleen voor gebiedsregisseurs maar, voor elke leidinggevende of tactisch verantwoordelijke die te maken heeft met buurtgericht werken. Ik heb zoveel inzichten gekregen in wat er in de organisatie bijdraagt aan een optimale samenwerking, die ik in de buurtopgave in mijn rol als teamleider dagelijks onderhoud nodig heb. Denkend aan verhuur, vastgoed, woonfraude en klantcontactcenters.

“Samen met een collega de leergang Gebiedsregisseur volgen is heel waardevol, maar het kan prima in je eentje – je leert je eigen regie rol te pakken.”

Wat vond je van de lessen?

Het mooie van dit trainingsprogramma was dat diverse thema’s elke keer weer behandeld werden vanuit andere invalshoeken. Wanneer je de politiek sociale opgaven waar je als gebiedsregisseur mee te maken hebt vanuit die verschillenden benaderingen kan zien, dan heb je op het einde een cirkel om jouw vraagstuk aan alle kanten te belichten.

Heb je nog tips voor aankomende cursisten?

Ik heb mijn collega’s ook op deze leergang gewezen. Zeker nu er een nieuwe versie uit is waar ik zelf ook nog wel wat onderdelen van zou willen volgen :-).

Medecursisten gaan ook de leergang Vastgoedregisseur volgen. Deze twee leergangen zijn als fundament voor het werken bij een woningcorporatie perfect. Door de verbinding van beide werkgebieden kan je all-round keuzes en beslissingen nemen in je werk.

Voor mij staat nog op het verlanglijstje meer te weten te komen over de financiële stromingen. Wat is van invloed op de huuraanpassingen bijvoorbeeld en de financiële kant van mijn opgave.

Carla Loog

Vrijblijvend advies

Wil je weten welke opleiding het best bij je past of hoe we een opleiding incompany kunnen organiseren? Bel naar 0182 – 682 349, vraag de online opleidingsgids aan of vul het contactformulier in.

Vul contactformulier in