Referentie cursus Elementaire Bouwkunde - Serena

Wij evalueren de vierdaagse cursus Elementaire bouwkunde met Serena, Verhuurmakelaar bij een woningcorporatie in Rotterdam.

Na werkzaam te zijn geweest in het commerciële vastgoed heeft ze de overstap gemaakt naar een woningcorporatie. Bij Helix Academy (voorheen HabiTask) heeft ze in die tijd de leergang Verhuurmakelaar gevolgd, waar ze erg tevreden over was. Serena: “Toen ik een cursus Bouwkunde zocht, ben ik eerst gaan kijken of Helix Academy (voorheen HabiTask) deze cursus aanbiedt en dit was het geval”.

Waarom Elementaire Bouwkunde?

Serena heeft in haar werkzaamheden als Verhuurmakelaar te maken met appartementen waarbij zij een eindopname moet uitvoeren. Ze heeft dan voornamelijk te maken met het esthetische aspect. Serena:

“In mijn dagelijks werk heb ik niet echt te maken met bouwkundig ingewikkelde appartementen, maar wellicht krijg ik in de toekomst te maken met grotere woningen. Om deze reden wilde ik toch de cursus Elementaire Bouwkunde volgen. Meer bouwkundige kennis als vrouw is ook nog eens best stoer!”

Wat vond je van de cursus?

Serena heeft veel geleerd van de cursus, dit komt volgens haar zeker door de docent. Serena: “Rick oefent veel met vragen, is praktijkgericht en neemt je mee in zijn verhaal”. De cursuslocatie (BCN) is volgens haar de moeite waard: “Er is voldoende parkeergelegenheid bij BCN en het eten is erg uitgebreid.”.

Hoe verliep het examen?

Optioneel kan de cursus worden afgerond met een digitaal examen. Ook Serena heeft voor dit optionele examen gekozen. Tijdens het examen hadden enkele deelnemers helaas te maken met een storing, dit was bij Serena ook het geval. Uiteraard zijn we hier achteraan gegaan, zodat dit probleem zich in de toekomst niet meer voordoet. De storing heeft gelukkig bij geen van de deelnemers geresulteerd in een onvoldoende. Bij Serena was van een onvoldoende al helemaal geen sprake: ze heeft het examen gehaald met een 9,2!

Waarin kunnen wij ons ontwikkelen?

We zijn blij dat cursisten tevreden zijn over onze cursussen. Uiteraard zijn er ontwikkelpunten voor ons als opleider. Serena vertelt: “De cursus zou wel iets langer mogen worden, zodat de stof wat meer verspreid wordt over de dagen”. Ze geeft ook aan dat de laatste cursusdag meer op installaties is toegespitst en dat dit wel wat meer op bouwkunde gericht mag worden. Mede hierdoor is vanaf 29 maart 2018 de inhoud van de vierde cursusdag gewijzigd, meer informatie vind je bij het programma op de cursuspagina.

Wil je deze cursus volgen, schrijf je dan nu alvast in voor de eerstvolgende cursus!

Advies nodig?

Wil je vrijblijvend advies?
Bel naar 0182 – 682 349 of vul het formulier in.

Neem contact op