Klantcase Vaanster Energie en Van Draeckeburgh

Online training Installatietechniek

We delen graag wat onze klant Vaanster over onze online training Installatietechniek vertelt.

“Maar liefst 12 collega’s hebben digitaal het eerste deel van de cursus ‘Installatietechniek’ gevolgd. In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op o.a. klimaat- en luchtinstallaties en elektrotechniek.
Opleider HabiTask (nu onderdeel van Helix Academy) verzorgde deze incompany cursus voor Vaanster Energie en Van Draeckeburgh | Subsidies en Financieringen en stemde de inhoud hiervan af op onze energie installaties, projecten en werkzaamheden. Dat maakt deze cursus extra relevant én interessant.

Het enthousiasme onder collega’s om deel te nemen aan deze cursus en zich daarmee verder te verdiepen in installatietechniek is groot. De bereidheid om bij te leren en te blijven ontwikkelen typeert onze medewerkers en daar zijn we trots op!”

 

“Ik weet beter hoe ik moet adviseren omtrent warmtepompen.”
Vaanster / van Draeckeburgh

De evaluaties

Inmiddels heeft Vaanster Energie en Van Draeckeburgh deze online training afgerond. Deze training werd beoordeeld met een 8,4 en docent Sander Kik zelfs met een 9!

De deelnemers zijn nu onder anderen beter in staat inhoudelijke gesprekken aan te gaan met installateurs, beter in staat te adviseren over warmtepompen en meer inzicht gekregen in klimaat-, luchtinstallaties en elektrotechniek.

Ook een incompany training?

Ben je ook geïnteresseerd om deze cursus installatietechniek incompany te volgen? Neem dan contact op via 0182 – 682 349. Of het volledige programma van de cursus installatietechniek – basis of elementaire installatietechniek en schrijf je in voor de open inschrijving.

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in