Klantcase Stadlander

Helix Academy (voorheen HabiTask) verzorgde een praktische training woningwaardering, met ’s morgens de theorie, waarbij ook de assetmanagers meededen, en ’s middags 2 praktijkbezoeken aan woningen, om het geleerde in praktijk te brengen.

Stadlander besteedt werkzaamheden in hoge mate uit aan onderhoudsregisseurs. Daarvoor is het van belang dat de carthoheek op orde is. Daarnaast is de berekening van de woningwaardering per 1 oktober 2015 gewijzigd. Een training was daarom belangrijk.

Tijdens de training was er veel ruimte voor vragen en discussie.

Jack Musters  – Projectleider Stadlander

Met projectleider, Jack Musters, evalueren we het traject

“De docent kon goed schakelen en omgaan met de verschillende niveaus in de groep. Zo bleef het voor iedereen leuk. Het leukste waren de woningbezoeken. Daar zagen we hoe lastig het soms is om in praktijk goed te meten. Niet goed meten kost je punten en dus mogelijk huur.”

Communicatie

“Doordat in januari 2016 de app en nieuwe werkwijze van start gingen, moest de training snel gegeven worden. Gelukkig konden al twee medewerkers deelnemen aan de open inschrijving in december. Daarnaast kon ook de incompany snel gepland worden.”

De leerdoelen zijn bereikt, en ook de medewerkers zijn enthousiast, ze gaven de training gemiddeld een 7,8.

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in