Klantcase Stadgenoot verhuurmakelaar

Om efficiënter te werken besloot Stadgenoot om het technische en klantgedeelte van het verhuurproces bij 1 persoon onder te brengen; de verhuurmakelaar. Helix Academy (voorheen HabiTask) verzorgde de opleidingen. We evalueren met Linda de Haas, manager verhuur. 

“Het doel van de training, namelijk dat de verhuurmakelaar zelfstandig het gehele verhuurproces kan uitvoeren, is zeker gehaald. Normaal zien de verhuurmakelaars elkaar niet zo veel; de trainingen hebben het groepsproces ook goed gedaan.”

Hoe heb je de communicatie ervaren?

“De communicatie was erg goed. Ze waren altijd goed bereikbaar en ik kreeg snel antwoord en advies.”

Hoe vond je de samenstelling van het programma?

“Het programma van de trainingen was goed samengesteld; het aantal lesdagen klopte goed met wat de verhuurmakelaars moesten leren en de trainingen sloten goed aan bij de praktijk van de verhuurmakelaars en van Stadgenoot / Amsterdam.

De docenten waren erg deskundig en wisten goed aan te sluiten bij de praktijk van de deelnemers

Linda de Haas – Manager verhuur Stadgenoot

Het (theorie en praktijk) examen was nu vrij veel op 1 dag, dat zou mogelijk in de toekomst gesplitst kunnen worden.”

Wat vond je van de kwaliteit van de docenten en trainingen?

“De docenten waren erg deskundig en wisten goed aan te sluiten bij de praktijk van de deelnemers. Met name over de communicatie trainingen waren alle medewerkers erg enthousiast. Ze hadden de nodige ervaring, maar hebben toch ontzettend veel geleerd, vooral doordat de docent en acteur veel praktijkervaring hadden. Het onderdeel vastgoedmarketing en rendementsdenken was goed ter inspiratie, maar het sluit minder aan bij de praktijk van de verhuurmakelaars, omdat dit de verantwoordelijkheid van de assetmanagers is.

“Ik geef het hele traject een 7,8 omdat het gewoon een goed traject was waar veel energie is losgekomen.”

Alexander, Linda, Fhayda, Claudia, Remco, Remco, Rico en Guus, van harte gefeliciteerd!

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in