Ymere en Helix Academy sluiten een meerjarige samenwerking!

Op 10 november jl. tekenden de Amsterdamse woningcorporatie Ymere en opleider voor Vastgoed en Wonen, Helix Academy een meerjarige samenwerkingsovereenkomst voor de duur van 3 jaar.

Helix Academy vaste leverancier

Met het aangaan van deze samenwerkingsovereenkomst wordt Helix Academy als opleider één van de vaste leveranciers van Ymere. Ymere stelt hiermee het opleidingsaanbod van Helix Academy open voor haar medewerkers, zowel voor open inschrijving als maatwerk incompany opleidingen.

Langdurige samenwerking Ymere en Helix Academy

De start van de samenwerking werd in Gouda op feestelijke wijze gemarkeerd door Henriette Martens (adviseur Learning & Development bij Ymere), Michiel van der Meiden (opleidingsadviseur bij Helix Academy en accountmanager voor Ymere) en Harriet Walhout (directeur Helix Academy).

“Het is een mooie stap om binnen deze meerjarige samenwerking opleidingen voor Ymere te kunnen verzorgen. Ymere wordt hiermee één van onze zogenaamde directe ‘Plusport-friendsrelaties’.” Harriet Walhout

Naast het feit dat Ymere scherp bij ons kan inkopen, betekent dit dat we hen ook ontzorgen op administratief vlak. De ‘lijntjes’ tussen Helix Academy en Ymere zijn kort, waardoor we met de opleidingen direct kunnen aansluiten op de ontwikkelingen binnen de organisatie. Met duidelijke samenwerkingsafspraken zorgen we er samen voor dat de kwaliteit van de opleidingen hoog blijft en helpen we medewerkers van Ymere verder in hun persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingen linken met HR-portaal

Is het aangaan van een ‘Plusport-friendsrelatie’ met Helix Academy ook interessant voor jouw organisatie? Dit is mogelijk via het Plusport-portaal van jouw organisatie of via een Regioportaal van De Corporatie Academie. Neem contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 0182-682349 of academy@helix.nl; we denken graag met je mee over een oplossing op maat.

Advies nodig?

Wil je vrijblijvend advies?
Bel naar 0182 – 682 349 of vul het formulier in.

Neem contact op