Vernieuwd: leergang Verhuurconsulent

In het kader van blijvend verbeteren zijn we altijd op zoek naar hoe we onze opleidingen nog beter kunnen laten aansluiten op de praktijk van onze deelnemers en nog krachtiger kunnen maken in hun leerrendement. Vandaar dat onderwijskundige Michiel van der Meiden samen met de kerndocenten in de afgelopen periode de leerlijn verhuur heeft doorontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een volledig vernieuwde leergang Verhuurconsulent en een facelift voor de leergang Verhuurmakelaar

Verhuurconsulent

We hebben er bewust voor gekozen de leergang Verhuurconsulent deels te laten overlappen met onze leergang Verhuurmakelaar. Deze herstructurering is gebaseerd op onderwijskundige principes die de leerervaring optimaliseren:

  1. Geïntegreerd leren
    De deelnemers van beide leergangen brengen drie cursusdagen samen door in een dynamische leeromgeving. Zij zullen zich gezamenlijk in de basisprincipes van het verhuurproces, het huurrecht, passend toewijzen en inkomenstoets verdiepen. Door deze gezamenlijke dagen ontstaat een geïntegreerd begrip van het vakgebied, waarbij deelnemers profiteren van elkaars perspectieven en expertise.
  2. Praktijkgericht onderwijs
    Door de gezamenlijke dagen gegeven door topdocenten uit het werkveld ervaren de deelnemers direct de toepasbaarheid van de opgedane kennis in praktijksituaties. Dit zorgt voor een naadloze overgang van theorie naar praktijk, waardoor deelnemers beter voorbereid zijn op de uitdagingen binnen de verhuursector.
  3. Makkelijk doorstromen
    De samenvoeging van bepaalde cursusdagen zorgt voor een efficiëntere doorstroming wanneer deelnemers willen doorstromen van de leergang Verhuurconsulent naar de leergang Verhuurmakelaar. Deelnemers profiteren van de voordelen van gedeeld leren, terwijl de specifieke kennis en vaardigheden behorende bij de verschillende functies behouden blijven op de overige dagen. Dit resulteert in een gestroomlijnde leerervaring zonder concessies te doen aan diepgang en inhoud.

Bij de Leergang Verhuurconsulent staan samenwerking, praktijkgerichtheid en efficiëntie centraal. Wordt een expert in verhuur en breng jouw carrière naar nieuwe hoogten. Schrijf je vandaag nog in en ontdek het verschil dat gericht onderwijs kan maken in jouw professionele ontwikkeling!

Wil je meer weten?

Bekijk hier het volledige lesprogramma van de opleiding Verhuurconsulent en opleiding Verhuurmakelaar.

Advies nodig?

Wil je weten welke leergang het best bij je past of hoe we een leerlijn incompany kunnen organiseren? Bel naar 0182 – 682 349, vraag de online opleidingsgids aan of vul het contactformulier in.

Neem contact met me op