Summer course 'Bouwplaats wandeling' in Amersfoort Vathorst

Summer course bouwplaatswandeling
Op 3 augustus namen wij onze cursisten mee naar de wijk Amersfoort Vathorst. Ze volgden eerder de cursus Elementaire bouwkunde, Elementaire installatietechniek of de leergang Technisch gebouwbeheerder en zagen in deze summer course nu alle theorie in de praktijk.

Docent Marcel de Bruijn vertelde enthousiast over de stedelijke planning en architectuur. In de wijk kregen we met eigen ogen te zien hoe de verschillende fasen van het bouwproject eruit zien en welke bouwmethoden en -materialen worden gebruikt. Marcel deelde zijn kennis en kunde op dit gebied en voor de cursisten was het een mooie mogelijkheid om de theorie te toetsen aan de praktijk. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch. Aan de hand van de zeer positieve reacties van de deelnemers kunnen wij concluderen dat het een geslaagde Summer course is geweest!

Meer weten?

Wil jij ook een cursus volgen waarbij je actuele basiskennis opdoet op het gebied van bouwkunde, gegeven door een ervaren docent uit het werkveld? De 4-daagse cursus Elementaire Bouwkunde en 1-daagse cursus Bouwkunde-basis zijn zeer geschikt als je geen technische of bouwkundige achtergrond hebt maar in je dagelijks werk wél te maken hebt met bouwkundige constructies. Met deze cursussen bezit je voldoende kennis over het bouwkundige proces om vol zelfvertrouwen klanten, collega’s en samenwerkingspartners te woord te staan!

Ben jij klaar voor een volgende stap in dit mooie vakgebied?

Download de brochure

Download hier de brochure van de 4-daagse cursus Elementaire Bouwkunde of 1-daagse cursus Bouwkunde-basis. Er zijn verschillende startdata op verschillende plekken in het land.

Harriet Walhout

Vrijblijvend advies?

Wil je weten welke opleiding het best bij je past of hoe we een opleiding incompany kunnen organiseren? Bel naar 0182 – 682 349 of vul het contactformulier in.

Contact