STAP-budget per 4 september 2023

4 september 2023; eerstvolgende mogelijkheid om het STAP-budget aan te vragen.

In de achterliggende maanden was er weer volop belangstelling voor onze zogenaamde STAP-trainingen; korte basisopleidingen die volledig vanuit het STAP-budget gefinancierd kunnen worden. In 2023 zullen we ons aanbod STAP-trainingen nog verder uitbreiden.

STAP is een subsidie van maximaal € 1.000 die jaarlijks beschikbaar wordt gesteld aan alle werkenden en werkzoekenden in het kader van scholing en ontwikkeling. Elke 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode, een zogenaamd aanvraagtijdvak. Per aanvraagtijdvak wordt via het UWV één deel van het totale subsidiebedrag beschikbaar gesteld.

Op 12 december jl. heeft het kabinet besloten om het aanvraagtijdvak voor STAP-budget van januari 2023 over te slaan. Lees hier meer over dit besluit. Een tegenvaller voor alle opleiders en opleidingen die aansluiten bij het doel en de voorwaarden van de STAP-regeling. En dit besluit vraagt ook geduld van iedereen die zich in 2023 door middel van de STAP-subsidie verder wil ontwikkelen.

We volgen deze ontwikkelingen op de voet. We houden jou als STAP-deelnemer op de hoogte en hopen je snel weer te kunnen begroeten tijdens één van onze STAP-trainingen!

Meer informatie

Meer informatie over onze opleidingen? Vraag de online opleidingsgids aan of neem geheel vrijblijvend contact op.

Contact