Klankbordgroep ‘Verduurzamen woningbezit in de richting van 2050’

Jouw kennis is gevraagd voor deelname aan de klankbordgroep Verduurzaming van woningbouw. Je krijgt hier korting op deelname aan de leergang voor terug.
Denk jij met ons mee? Welke kennisbehoefte op het gebied van het verduurzamen van woningbezit is er binnen jouw organisatie?

In het kader van een nieuwe leerlijn van Helix Academy op het gebied van verduurzamen van (corporatie)woningen zijn we op zoek naar input vanuit de markt. Ben jij vanuit de functie van adviseur, beleidsmaker, projectleider of vastgoedregisseur betrokken bij verduurzamingsprojecten én werkzaam bij een woningcorporatie of samenwerkingspartner zoals een vastgoedonderhoud partij?

Ervaringen uit de praktijk

Graag leren we van ervaringen die jij in de praktijk hebt opgedaan met deze verduurzamingsprojecten en hopen van jou te horen welke kennisbehoefte er is binnen jouw organisatie op dit vlak. We nodigen jou dan ook van harte uit om deel te nemen aan de klankbordgroep:

‘Verduurzamen woningbezit in de richting van 2050’

Aanmelden

Heb je interesse om aan te sluiten bij deze klankbordgroep? Stuur dan een berichtje naar Harriet Walhout via hwalhout@helix.nl. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 11 augustus 2023.

Over Helix Academy

Als opleider voor vastgoed en wonen delen we kennis over bruikbaar, veilig en duurzaam vastgoed én leefbare en toekomstbestendige wijken. O.a. met onze opleidingen op het gebied van Energie & Duurzaamheid dragen we een steentje bij aan de enorme opgave die er ligt voor de gebouwde omgeving: de afspraak in het Klimaatakkoord dat in 2050 7 miljoen woningen en 1 miljoen gebouwen van het aardgas af zijn.

Leerlijn verduurzamen van (corporatie) woningen

In aanvulling op onze leerlijnen NEN 2767 & BOEI, Vastgoed, Sociaal beheer en Verhuur ontwikkelt Helix Academy een leerlijn op het gebied van verduurzamen van (corporatie) woningen. Graag leren we van ervaringen die inmiddels in de praktijk zijn opgedaan en verzamelen deze input vanuit de markt tijdens een klankbordsessie.

Wat is het onderwerp van de klankbordsessie?

Met deelnemers vanuit diverse functies en diverse organisaties denken we tijdens deze sessie na over de centrale vraag:

‘Welke kennis, competenties en vaardigheden zijn er binnen jouw organisatie nodig om de uitkomsten van de Aedes Routekaart te vertalen naar praktische vervolgstappen in de richting van 2050?’

Wanneer vindt de klankbordsessie plaats?

De klankbordsessie vindt plaats in september ’23 en vraagt circa 2 ½ uur van jouw tijd. Wij verwelkomen je op een inspirerende locatie en zorgen uiteraard voor een hapje en een drankje.

Wat krijg ik voor mijn deelname aan de klankbordgroep?

Jouw deelname aan de klankbordgroep levert je niet alleen een inspirerende ontmoeting met vakgenoten op. Ook bieden we jou of een collega de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief deel te nemen aan de eerste lichting van onze nieuwe leergang.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan via de knop hieronder tot uiterlijk 11 augustus 2023.

Meer informatie

Meer informatie over onze opleidingen? Vraag de online opleidingsgids aan of neem geheel vrijblijvend contact op.

Contact