HR en opleidingsportaal Plusport

Opleidingen Helix Academy nu ook voor SPIE Nederland 

SPIE Nederland investeert in haar medewerkers. SPIE biedt oplossingen voor diverse technische en infrastructurele projecten, zoals energie, natte infrastructuur, industriële projecten, ICT en een veilige omgeving. Werken bij SPIE betekent dat je nooit uitgeleerd bent.

SPIE kijkt naar de ontwikkelmogelijkheden en ambities van hun personeel en brengen deze in beweging. Door het ruime aanbod aan opleidingen zorgen zij ervoor dat hun medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen met trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, technische vaardigheden en veiligheid.  

Dit opleidingsaanbod wordt dan ook volledig ontsloten via de voor elke medewerker toegankelijke SPIE Academy, waarbij zij gebruik maken van opleidingsportaal Plusport. Helix Academy de opleider voor Vastgoed en Wonen, heeft samen met de opleidingsadviseurs van SPIE haar ruimte aanbod aan opleidingen opengesteld voor SPIE via een “Plusport-Friendsrelatie”.  

“Mooi dat wij SPIE Academy via een Plusport-friendsrelatie maatwerk kunnen bieden”  

– Constantijn Stevens, opleidingsadviseur Helix Academy

Medewerkers kunnen nu nog makkelijker binnen hun eigen SPIE Academy opleidingen van Helix Academy volgen. Er wordt maatwerk geleverd, opleidingstrajecten van medewerkers zijn overzichtelijk en aanmeldingen kunnen administratief makkelijk worden afgehandeld. SPIE heeft bij elke nieuwe training van Helix Academy zelf de keuze of ze deze opneemt in het Plusport portaal, de SPIE Academy.

Ben je benieuwd hoe je de opleidingen van Helix Academy makkelijk kunt ontsluiten voor jouw medewerkers?

Gebruikt jouw organisatie Plusport of een ander opleidingsportaal en wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor het opnemen van deze opleidingen voor jouw organisatie? Neem contact op met opleidingsadviseur Constantijn Stevens via 06 – 82705704 of cstevens@helix.nl. 

Meer informatie

Meer informatie over onze opleidingen? Vraag de online opleidingsgids aan of neem geheel vrijblijvend contact op.

Contact