Helix Academy viert feest

Helix Academy werkt al een geruim aantal jaar samen met HabiTask. Met ingang van januari 2023 hebben we de krachten gebundeld en zijn we verder gegaan als ‘Helix Academy – opleider voor vastgoed en wonen’.

Ons uitgebreide aanbod!

Vind hier de opleiding die jou helpt de volgende stap te zetten in jouw loopbaan! Graag tot ziens bij een van onze opleidingen!

 

HabiTask

HabiTask was jaren de opleidingspartner voor woningcorporaties, gemeenten en vastgoedonderhoudsbedrijven op gebied van vastgoed en wonen. Met een breed opleidingsaanbod functiegerichte leergangen voor o.a. verhuur, sociaal beheer en vastgoedonderhoud. Daarnaast bood HabiTask al langere tijd in samenwerking met Helix Academy een breed assortiment aan technische basistrainingen, onder anderen op het gebied van bouwkunde, installatietechniek en verduurzaming.

Helix Academy

Met ingang van januari 2023 hebben we de krachten gebundeld en zijn we verder gegaan als ‘Helix Academy – opleider voor vastgoed en wonen’. Als opleider voor vastgoed en wonen biedt Helix Academy nu een nog breder opleidingsaanbod. We richten ons als opleider voor vastgoed en wonen op zowel het fysieke domein (de gebouwde omgeving) als het sociale domein. Wij geloven in de verbinding tussen deze twee domeinen. Bruikbaar, veilig en duurzaam vastgoed draagt bij aan leefbare en toekomstbestendige wijken en een prettige, gezonde leefomgeving; de duurzame wijken van onze toekomst.

Naast de specialistische technische trainingen voor beheer en onderhoud van gebouwen en installaties die je van ons gewend bent hebben we nu ook een uitgebreid aanbod op het gebied van vastgoed en wonen.  Met een sterk team van medewerkers en een zeer uitgebreid docententeam bedienen we onze opdrachtgevers in de breedte als het gaat om opleiden en ontwikkelen. Helix Academy is onderdeel van Helix, waarbij adviseurs van Helix als docent en inhoudsdeskundigen verbonden zijn aan Helix Academy.

We adviseren onze opdrachtgevers over opleidingstrajecten op maat, waarbij we een unieke combinatie van inhoudelijke kennisoverdracht en training ter versterking van vaardigheden en gedrag aanbieden. Dagelijks zetten wij ons ervoor in om dé kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent.

Opleidingscategorieën

Onze 4 garanties

Helix Academy staat voor kwaliteit. Hierbij staan we voor de volgende garanties.

Lesprogramma's op maat

We organiseren lesprogramma’s op maat, door het afnemen van een uitgebreide intake met de opdrachtgever en de deelnemers voor de start van een opleidingstraject.

Topdocenten uit het werkveld

Onze docenten zijn innovatieve en enthousiaste experts in hun vakgebied. Hun kwaliteit wordt getoetst met een proeftraining en wordt steeds gemonitord. Zij stellen jouw leerdoel centraal en maken er met jou een inspirerende cursusdag van.

Zeer praktijkgericht

Wij geloven in leren vanuit de praktijk en leren in de praktijk (ook na afloop van de lesdag). Zo haal je je certificaat of diploma en kun je direct in jouw vakgebied aan de slag.

Interactief door kleine groepen

Door een beperkte groepsgrootte en actieve werkvormen, is er veel interactie met de docent en tussen deelnemers onderling. Zo kun je van elkaar leren door het uitwisselen van ervaringen en kun je makkelijk je persoonlijke vragen bespreken.

Advies nodig?

Wil je vrijblijvend advies?
Bel naar 0182 – 682 349 of vul het formulier in.

Neem contact op