Helix Academy opent binnenkort eigen opleidingscentrum in Gouda!

Helix Academy verzorgt al sinds 2007 opleidingen op het gebied van Vastgoed en Wonen. Met de integratie tussen Helix Academy en HabiTask in 2022 is de positie als vooraanstaand opleider binnen de sector verder verstevigd.

Opleidingslocatie Gouda

Met trots berichten wij dat Helix Academy binnenkort haar eigen opleidingslocatie opent in Gouda! Het opleidingscentrum is gevestigd op de begane grond van het volledig gerenoveerde Helix-kantoor aan het Zuidelijk Halfrond 4 in Gouda en biedt vijf volledig nieuw ingerichte lesruimten en een bedrijfsrestaurant. Deze leslocatie is zeer welkom naast ons bestaande uitgebreide netwerk aan trainingslocaties door heel Nederland.

We kijken er naar uit om onze docenten en cursisten in ‘eigen huis’ te kunnen verwelkomen. Het wordt een plek waar ontmoeten, ontwikkelen en leren ván en mét elkaar centraal staat.’

– aldus directeur Harriët Walhout

Renovatie en verduurzaming pand

In de afgelopen periode is hard gewerkt aan de volledige renovatie en verduurzaming van het pand. Inmiddels nadert het punt van oplevering en wordt gestart met de inrichting van het pand. We kijken uit naar het eindresultaat; een modern uitgerust opleidingscentrum dat van alle gemakken is voorzien en ruimte biedt aan een groot aantal cursisten. Vanaf juni a.s. hopen we de eerste cursisten te kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie in Gouda!

Entree
De oude entree krijgt een volledige metamorfose en wordt verplaatst naar een nieuwe centrale plek in het gebouw
Ontvangsthal
Een ruime ontvangsthal wordt gecreëerd t.b.v. de vijf nieuwe lokalen en wordt voorzien van nieuw meubilair
Atrium
Het atrium dat lucht en ruimte geeft aan de entree van het gebouw, is gelijk de ontsluiting tot bovenliggende verdiepingen
Harriet Walhout

Advies nodig?

Meer informatie over onze opleidingen? Vraag de opleidingsgids aan of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op