Helix Academy ISO 9001 gecertificeerd!

Een ontwikkeling waar we trots op zijn; op 1 juli jl. heeft Helix Academy het ISO 9001 certificaat behaald.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met dit certificaat tonen we aan dat onze bedrijfsprocessen voldoen aan de gestelde normen en dat bij het ontwikkelen en organiseren van opleidingen onze focus ligt op kwaliteit, klanttevredenheid en continue verbetering.

Met het behalen van dit certificaat maken we een mooie stap in de verdere ontwikkeling van ons opleidingsbedrijf. Door het invoeren van kwaliteitsmanagement kunnen we in toenemende mate voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten, maar ook rekening houden met andere belanghebbenden in ons werkveld. Dit is belangrijk, omdat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden voor de invulling van een opleidingstraject op maat.

Helix Academy is onderdeel van Helix. Veel van onze opleidingen worden verzorgd door de collega-adviseurs van Helix Technisch Advies. Ook Helix Technisch Advies is gecertificeerd conform ISO 9001.

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in