Borging van kwaliteit in ontwikkeling van opleidingen

Helix Academy, dé Opleider voor Vastgoed en Wonen, is continue bezig de opleidingen en het aanbod verder te ontwikkelen. Graag nemen we je mee hoe we in dit proces continue de kwaliteit borgen.

Ontwikkeling

Binnen de organisatie van Helix kijken de (technisch) adviseurs vanuit hun expertise mee bij de ontwikkeling van opleidingen. Daarnaast wordt bij de ontwikkeling van de opleiding in een vroeg stadium contact gelegd met de markt. Tijdens de gesprekken die de opleidingsadviseurs voeren met klanten worden de ontwikkelingen en leervragen besproken.

Klankbordgroep

Uniek bij de ontwikkeling van opleidingen is dat Helix Academy klankbordgroepen inzet. Tijdens een intensieve bijeenkomst worden de actuele ontwikkelingen op een bepaald gebied vertaald naar leervragen. Deze leervragen vormen een goede basis en structuur voor de realisatie van de opleiding. Naast de inhoud van de opleiding is ook de vorm (leergang, lengte opleiding…) belangrijk.  De klankbordgroep blijft betrokken tijdens de gehele ontwikkeling van een nieuwe opleiding.

“Tijdens een intensieve bijeenkomst worden de actuele ontwikkelingen op een bepaald gebied vertaald naar leervragen”

Duurzaamheid

Onlangs is er een klankbordgroep bij elkaar gekomen voor een nieuwe opleiding met de voorlopige werktitel “verduurzaming in de woningbouw”. Twaalf medewerkers van verschillende organisaties vanuit Friesland tot Limburg zijn bij elkaar gekomen in een informele bijeenkomst in de regio Delft. Vanuit verschillende invalshoeken is input gegeven voor de verdere ontwikkeling van de opleiding.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij Helix Academy zeer belangrijk. Door de markt vanaf het begin te betrekken en mede gebruik te maken van de eigen expertise binnen Helix wordt de kwaliteit geborgd.

Meer weten?

Wil jij meer weten over ons opleidingsaanbod? Bekijk de online opleidingsgids of vraag op een specifiek thema vrijblijvend een incompany aan. Een opleidingsadviseur neemt contact met je op voor een opleiding op maat.

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in