Ziv Amit

Functie: Sr. Consulant en eigenaar bij AM4U

Als lid van de NEN 2767 commissie heeft Ziv bijgedragen aan de NEN-norm voor infra-objecten. Daarnaast is hij actief betrokken geweest bij verschillende projecten in opdracht van gerenommeerde organisaties, waar hij o.a. Conditiemeting, risicoanalyses en Meerjarenonderhoudsplanningen heeft uitgevoerd en vervolgens (herstel)adviezen heeft gegeven. De NEN 2767 binnen (prestatie)contracten implementeren is een uitdaging van veel marktpartijen, zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. Hoe doe je dat? Hoe past de methodiek van de NEN 2767 binnen de eisen van het contract? En hoe interpreteer je het contract volgens de richtlijnen? Deze vragen behandelt hij o.a. tijdens de cursus ‘NEN 2767 voor infra objecten’.

Tijdens de praktijkdagen wordt door de cursisten een inspectie gedaan aan een infra-object. Hierna stellen de cursisten  een rapport (open advies) op, conform de richtlijnen van NEN2767. Dit werk wordt in kleine groepen gedaan. Vervolgens wordt per groep het advies gepresenteerd. Ziv speelt hierbij de rol van een opdrachtgever en stimuleert de discussie. Op deze manier sluit hij zoveel mogelijk aan bij de praktijk en leren de cursisten hoe ze met diverse situaties en gesprekken om moeten gaan.

Er wordt gestimuleerd om een gezonde mix van cursisten in de klas bijeen te brengen. Bijvoorbeeld een samenstelling van inspecteurs, werkvoorbereiders, projectleiders en beleidsmedewerkers, alsmede personen van diverse achtergrond (Civiel, Elektrotechniek, Werktuigbouw enz.). Iedere cursist kijkt naar de implementatie van de norm vanuit een andere hoek en dit maakt de cursus juist interessant voor alle deelnemers.

Ziv kijkt ernaar uit om jou te ontmoeten op de cursus NEN 2767 voor infra-inspecteurs!

Trainingen Ziv