Christof Heitink

Functie: Projectleider

“Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in het vakgebied van het inspecteren van vastgoed. Ik ben gestart als NEN 3140 inspecteur en heb mij vrij snel verbreed in inspecties conform de NEN 2767 en de BOEI methodiek. Daarnaast in 2009 het diploma Brandmeester Preventie gehaald en sindsdien diverse inspecties op het gebied van brandveiligheid uitgevoerd.

Regelmatig voer ik zelf nog inspecties uit. Zoals Technical Due Diligens inspecties, waarbij onder hoge tijdsdruk aan- en verkoop risico’s voor investeerders in kaart moeten worden gebracht.  Uitdagend om in een zeer korte tijd een kwalitatief hoogwaardige inspectie met bijbehorende rapportage op te stellen.

In het doceren vind ik een leuke afwisseling met mijn werkzaamheden als projectleider en inspecteur. Met enthousiasme breng ik de cursisten graag de fijne kneepjes van het vak bij. Van de cursisten hoor ik na de eerste praktijkdag vaak terug dat de achterliggende theorie veel duidelijker is geworden. De interactie met de cursisten is inspirerend en tijdens de cursusdagen leer ik ook regelmatig van de cursisten.”

Kwalificaties Christof

  • HTS Electrotechniek
  • Brandmeester Preventie
  • Docent NEN 2767 (BOEI) – Electrotechniek voor o.a. HU, NVDO, HAN, de Haagse Hogeschool

Trainingen van Christof