Klantcase Mercatus

Bij Mercatus kregen in totaal 15 medewerkers, verdeeld over twee groepen een cursus VvE beheer van Marco Sinke. Deze training werd goed beoordeeld, met een 8!

De vraag

Jij krijgt als corporatiemedewerker direct of zijdelings te maken met Verenigingen van Eigenaren. Maar wat is nou precies een VvE? Binnen de organisatie was er behoefte aan algemene kennis over het VvE beheer. Wat is een VvE precies, wat betekent dit voor je organisatie, bewustwording en belangrijk dat ook iedereen zijn verantwoordelijkheid hierin neemt om er goed mee om te gaan.

Onze oplossing

De basiscursus VvE Beheer is voor deze vraag de passende oplossing. Het programma is samen met de docent Marco Sinke besproken en zo goed als het kan op maat gemaakt voor Mercatus. In deze op de praktijkgerichte basiscursus VvE beheer krijg je inzicht in het functioneren van een VvE en de betekenis van dit fenomeen voor een woningcorporatie en jouw eigen werkzaamheden.

Mercatus over de cursus

De beoordeling was zeker positief! “Het was zeer duidelijk en gestructureerd en daardoor goed te volgen. De docent praat makkelijk, heeft ontzettend veel kennis en weet dit op een prettige en soms ook grappige manier over te brengen. Iemand om met veel plezier naar te luisteren”.

“De deelnemers waren enthousiast en er was genoeg ruimte voor interactie en vragen”

Nathalie Boor – Relatiebeheerder Mercatus

Training én advies

Naast deze cursus heeft de docent advies gegeven in het opstellen van een goede beheersovereenkomst. Intern is ook direct doorgepakt en is tijdens de terugkomdag besproken welke zaken nu anders aangepakt gaan worden naar aanleiding van de gevolgde cursus.

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in