Klantcase Leystromen

Leystromen heeft besloten de rol van groot-eigenaar in de VvE bij de woonmakelaars te leggen. Omdat deze medewerkers nog geen kennis of ervaring hiermee hadden, werd Helix Academy (voorheen HabiTask) gevraagd een maatwerktraining te ontwikkelen. Na een persoonlijke intake met de docent en opleidingsadviseur en een gedegen plan van aanpak, werden uiteindelijk 3 trainingsdagen georganiseerd. De eerste 2 dagen waren vooral kennisdagen, in dag 3 stonden communicatie en vergadertechnieken centraal.

De trainingsdagen werden steeds aan het beleid van Leystromen en de praktijk van de medewerkers gekoppeld. Met de coördinator, Kirsten Diehl, evalueren we het traject.
“Ik ben positief over het traject, de stof is goed gebracht door Marco. Het is toch een beetje droge stof voor de woonmakelaars, doordat ze er nu nog niet mee werken. Maar Marco heeft het goed gebracht en heeft de woonmakelaars gerust kunnen stellen, dat VVE beheer niet zo ingewikkeld is. De offerte zag er goed uit en was direct overtuigend genoeg om jullie uit te nodigen voor een intakegesprek.

Vrijblijvend advies

Ook belangstelling voor een incompanytraject binnen jouw organisatie? We denken graag met je mee. Bel naar 0182 – 682 349 of laat je gegevens achter.

Vul aanvraagformulier in