Over Helix

Helix Academy is onderdeel van Helix.

Over Helix

Helix bestaat uit de bedrijfsonderdelen ‘Helix Academy’en ‘Helix Technisch Advies’.

  • Helix Academy al ruim 12 jaar dé opleider voor beheer van vastgoed en infra. Iedereen die zijn kennis over huisvesting, gebouwbeheer en beheer van infra-objecten verder wil ontwikkelen kan bij Helix Academy terecht voor een praktische cursus, leergang of workshop.
  • Helix Technisch Advies is het technische adviesbureau, gespecialiseerd in onderhoud aan vastgoed, installaties en infra.

Helix werkt al ruim 10 jaar dagelijks aan uiteenlopende en uitdagende projecten bij opdrachtgevers binnen zorg, overheid, onderwijs, woningcoporaties en industrie. Kenmerkend voor Helix zijn de hoge kwaliteit van ons werk en de goede relaties met onze klanten. Vakmanschap en kennis van de sectoren waarin wij werken, gecombineerd met integriteit en een onafhankelijke mening vormen de basis voor de kwaliteit van haar diensten.

Helix is onderdeel van een groep bedrijven die allen vallen onder de moedermaatschappij WVS Consulting.

 

Over WVS Consulting

 

WVS Consulting bestaat al ruim 15 jaar. WVS Consulting is de holding van een groep dienstverlenende bedrijven met circa 75 medewerkers en is gehuisvest in Gouda.

De mentaliteit binnen deze organisatie is van Hollandse origine: eerlijkheid, snelheid en realisme. Deze is ingebed in een warme, toegankelijke en informele cultuur.

Wij zijn ons ervan bewust dat onze organisatie een plaats inneemt in de maatschappij. Als zodanig draagt zij verantwoordelijkheid voor haar stakeholders, de maatschappij, onze leefomgeving en het behoud daarvan. We kijken verder dan ons eigen werk: we participeren en investeren in ontwikkeling van bedrijvigheid en werkgelegenheid in Afrika. Voor de projecten waarin wij participeren, verwijzen wij u naar de website van WVS Consulting.

Logo WVS Consulting