Helix Academy

Helix Academy al ruim 12 jaar dé opleider voor beheer van vastgoed en infra. Iedereen die zijn kennis over huisvesting, gebouwbeheer en beheer van infra-objecten verder wil ontwikkelen kan bij ons terecht voor een praktische cursus, leergang of workshop. In alles wat we doen is kwaliteit onze belangrijkste focus:

  • lesprogramma’s op maat (uitgebreide intake voor aanvang);
  • docenten met veel praktijkervaring binnen hun vakgebied;
  • praktijkgerichtheid (veldinspecties, praktijkbezoeken e.d. zoveel als mogelijk toegepast binnen de lesprogramma’s);
  • kleine groepen (maximaal 10-12 personen), dus veel mogelijkheid tot interactie tussen docent en cursisten.

Vrijwel alle opleidingen uit ons aanbod organiseren we meerdere keren per jaar als open inschrijving op een centrale locatie in het land. Naarnaast kunnen we alle opleidingen verzorgen als maatwerk incompany traject.

Onze docenten en kennispartners

Helix Academy is onderdeel van Helix, een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Veel van onze opleidingen worden ontwikkeld en gegeven door adviseurs van Helix. Daarnaast werken we met docenten van andere adviesbureaus en zelfstandige, ervaren docenten uit de sector.

Maak kennis met onze docenten en kennispartners en lees meer over de trainingslocaties waar we onze opleidingen voor open inschrijving verzorgen.

Voor wie?

Onze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met het beheer van vastgoed of infra. Onze opleidingen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor medewerkers bij gemeenten, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Maar ook medewerkers van facilitaire afdelingen, commercieel vastgoedbeheerders en verhuurders, projectontwikkelaars, medewerkers van financiële instellingen of aannemers en installatiebedrijven volgen regelmatig bij ons een opleiding.

Ons team

Meer informatie?

Meer informatie over onze opleidingen? Neem geheel vrijblijvend contact op met:

Harriet Walhout   – Directeur Helix Academy
hwalhout@helix.nl
06-12450526