Over ons

Helix Academy is dé opleider voor beheer van vastgoed en infra. Iedereen die zijn kennis over huisvesting, gebouwbeheer en beheer van infra-objecten verder wil ontwikkelen kan bij ons terecht voor een praktische cursus, leergang of workshop. In alles wat we doen is kwaliteit onze belangrijkste focus:

  • lesprogramma’s op maat (uitgebreide intake voor aanvang);
  • docenten met veel praktijkervaring binnen hun vakgebied;
  • praktijkgerichtheid (veldinspecties, praktijkbezoeken e.d. zoveel als mogelijk toegepast binnen de lesprogramma’s);
  • kleine groepen (maximaal 10-12 personen), dus veel mogelijkheid tot interactie tussen docent en cursisten.

Vrijwel alle opleidingen uit ons aanbod organiseren we meerdere keren per jaar als open inschrijving op een centrale locatie in het land. Daarnaast kunnen we alle opleidingen verzorgen als maatwerk incompany traject.

Onze docenten en kennispartners

Helix Academy is onderdeel van Helix, een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Veel van onze opleidingen worden ontwikkeld en gegeven door adviseurs van Helix. Daarnaast werken we met docenten van andere adviesbureaus en zelfstandige, ervaren docenten uit de sector.

Maak kennis met onze docenten en kennispartners en lees meer over de trainingslocaties waar we onze opleidingen voor open inschrijving verzorgen.

Voor wie?

Onze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met het beheer van vastgoed of infra. Onze opleidingen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor medewerkers bij gemeenten, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Maar ook medewerkers van facilitaire afdelingen, commercieel vastgoedbeheerders en verhuurders, projectontwikkelaars, medewerkers van financiële instellingen of aannemers en installatiebedrijven volgen regelmatig bij ons een opleiding.

ISO 9001 gecertificeerd

Helix Academy is ISO 9001 gecertificeerd. De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Met dit certificaat tonen we aan dat onze bedrijfsprocessen voldoen aan de gestelde normen en dat bij het ontwikkelen en organiseren van opleidingen onze focus ligt op kwaliteit, klanttevredenheid en continue verbetering.
Door het invoeren van kwaliteitsmanagement kunnen we in toenemende mate voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten, maar ook rekening houden met andere belanghebbenden in ons werkveld. Dit is belangrijk, omdat steeds meer opdrachtgevers ons weten te vinden voor de invulling van een opleidingstraject op maat.

Lid van NRTO

Helix Academy is lid van de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding). De NRTO is een brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Als lid hebben wij de gedragscode van de NRTO onderschreven. De beginselen in deze gedragscode zijn: het zorgvuldigheids-, rechtszekerheids-, redelijkheids-, betrouwbaarheids- en het kenbaarheidsbeginsel.

Meer informatie?

Meer informatie over onze opleidingen? Bekijk onze opleidingsgids of neem geheel vrijblijvend contact op met:

Harriët WalhoutHarriet Walhout
Directeur
 Helix Academy

06-12450526
hwalhout@wvstraining.nl