Workshops, maatwerkopleidingen en begeleiding & advies

Wil jij binnen jouw vastgoedorganisatie een begin maken met het in kaart brengen van de gebouwenvoorraad volgens de NEN 2767 en heb je behoefte aan kennis en begeleiding op dit gebied?

Wil jouw organisatie de stap maken om onderhoudsinspecties uit te besteden aan een externe partij en wens je begeleiding bij de uitvraag onder marktpartijen? Of zijn de onderhoudsinspecties binnen jouw organisatie uitbesteed aan een externe partij en wil je meer kennis binnen jouw eigen organisatie halen om grip krijgen op de inspectie-uitkomsten?

Door middel van workshops, maatwerkopleidingen en begeleiding & advies kunnen wij jouw vastgoedorganisatie verder op weg helpen.
Tijdens interactieve workshopsessies helpen wij jou de onderhoudsvisie en –strategie te formuleren of scherp te stellen en deze te vertalen naar concrete uitgangspunten. Vervolgens kunnen we met een opleiding op maat díe verdiepende kennis binnen jouw organisatie brengen die nodig blijkt. Door middel van begeleiding (bijvoorbeeld coaching on the job) en advies kunnen wij jouw organisatie ook na afronding van het opleidingstraject blijven ondersteunen.

Meer informatie?
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Harriet Walhout (06-124 505 26 of hwalhout@helix.nl) of Maarten van Vliet (06 – 1281 5416 of mvanvliet@helix.nl).