Wat betekenen de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus voor onze opleidingen?

 

 

 

 

 

 

 

 


Naar aanleiding van de landelijke persconferentie van 13 april 2021.

Je staat ingeschreven voor een cursus

Sta jij ingeschreven voor een cursus in de periode tot en met 25 april 2021? Dan ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht wat de vervolgstappen zijn. Voor een deel van de cursussen betekent dit dat de cursus zal worden omgezet in een online variant. Indien dit gezien de aard van de cursus niet mogelijk is zullen we cursusdag verzetten naar een datum in de nabije toekomst.

Je overweegt om je in te schrijven

In het afgelopen jaar hebben wij al onze docenten optimaal voorbereid op online trainen, en met succes! Dit betekent voor de meeste cursussen en modules binnen leergangen dat wij deze online kunnen organiseren. Helix Academy beoordeelt kritisch of het onderdeel geschikt is voor een online vorm, en kan waar nodig schuiven tussen cursusdagen. Hierdoor onderbreken we jouw leerproces zo min mogelijk.

Twijfel dus niet om je in te schrijven voor onze cursussen of leergangen!

Veilig klassikaal trainen

Indien wij na 25 april 2021 weer klassikaal mogen trainen willen we dat natuurlijk zo veilig mogelijk organiseren. Bij Helix Academy trainen we met maximaal 12 personen per ruimte. Op onze locaties geldt een mondkapjesplicht in alle openbare ruimtes. Neem dus altijd een mondkapje mee!

Kun je zelf niet meedoen door gezondheidsklachten of quarantaine? Neem dan contact met ons op en we zoeken samen naar een oplossing!

Protocol

Voor de veiligheid hebben wij een protocol opgesteld waarin je antwoord krijgt op je (mogelijke) vragen. Dit protocol is afgestemd met onze diverse locaties. Je kunt hierin lezen hoe de zalen zijn ingericht, hoe de lunch is geregeld en waar wij, onze locaties en jij, je aan moeten houden.

Lees meer over de locaties en richtlijnen.