Vervolgopleiding voor medewerkers Koninklijke Kentalis

In de komende maanden zal Helix Academy in opdracht van Koninklijke Kentalis (voorheen WVS Training) een aantal trainingen op het gebied van technisch gebouwbeheer verzorgen. Facilitair medewerkers binnen Kentalis zullen trainingen volgen op het gebied van projectmanagement, verwarmings- en ventilatietechniek en elektrotechnische installaties.
Koninklijke Kentalis is de specialist op het gebied van onderwijs, zorg en diagnostiek voor mensen met beperkingen in horen en communiceren doordat ze doofblind, doof of slechthorend zijn. Of omdat ze communicatieproblemen hebben door een taalontwikkelingsstoornis of autisme met problemen in spraak en taal. Kentalis, een grote landelijk opererende organisatie met ongeveer 4500 medewerkers, beschikt over circa 35 verschillende onderwijslocaties en 6 audiologische centra.
Roy van Weert, facilitair teamleider bij Kentalis voor regio Zuid-Oost is o.a. verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van een groot aantal gebouwen in zijn regio. Om zijn technische kennis wat uit te breiden deed Roy in het voorjaar 2014 mee aan onze open training ‘Technische Basiskennis’ . Roy werd enthousiast van de lesstof en de manier waarop dit werd overgebracht en vroeg docent Patrick Zeilemaker of er ook intern binnen Kentalis een training op het gebied van bouwkunde georganiseerd kon worden. Najaar 2014 verzorgde Helix Academy een incompany training op het gebied van Elementaire Bouwkunde voor medewerkers van verschillende vestigingen van Kentalis.
Onlangs gaf Kentalis Helix Academy opdracht om gedurende 2015 / 2016 diverse trainingen op het gebied van technisch gebouwbeheer te verzorgen. Roy van Weert: “We hebben Helix Academy leren kennen als een bureau dat goede technische trainingen verzorgt, gegeven door vakkundige docenten. We hebben dan ook voor de komende maanden budget vrijgemaakt om onze medewerkers via Helix Academy verder op te leiden.”

Ook interesse in een opleidingstraject op maat voor uw medewerkers? Neem contact op met Harriet Walhout via 06-12450526 of hwalhout@helix.nl