Vernieuwd: Vierdaagse cursus Elementaire Bouwkunde!

In de vierdaagse Bouwkunde opleiding krijg je de basisbeginselen van de bouwkunde bijgebracht. Heb je geen technische of bouwkundige achtergrond, maar heb je in je dagelijkse werkzaamheden wél te maken met bouwkundige constructies? Deze cursus Bouwkunde geeft je de basiskennis die je nodig hebt. Sinds kort is deze populaire opleiding vernieuwd!

We nemen jou als cursist mee door het volledige bouwproces. Op de eerste lesdag maak je in de ochtend kennis met bouwregelgeving en tekening lezen. In de middag starten we met “bouwen” en leer je van alles over grond en graven we figuurlijk gesproken de bouwput uit. Stap voor stap krijg je uitleg over de verschillende fases in het bouwproces van initiatief- tot afbouwfase.

In de daaropvolgende lesdagen volgt het verdere bouwproces totdat we op lesdag 4 -figuurlijk gesproken- de laatste vloerplinten en aftimmerlatten aanbrengen.

Daarnaast hebben we een aantal onderwerpen aangevuld welke jou nog meer kennis geven over de bouwkunde en het bouwproces. Denk hierbij aan onderwerpen als: beglazing, inrichten van het bouwterrein, uitzetten, maatvoeren en stellen.

Van het bouwkundige docententeam kan je een zeer praktische ingestelde opleiding verwachten waarin je kennis vergaart over bouwmaterialen, bouwregelgeving, constructies, afwerking, tekeninglezen, probleemanalyse en maatvoeren.

We hopen je zeer snel te ontmoeten op een van de volgende data in 2019:

Eerst liever wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

 

Auteur: Rick Vincenten