Vacature Docent Stook- en servicekosten

Wil jij jouw kennis overbrengen aan collega’s binnen de sector van woningcorporaties en daarbij een maatschappelijke bijdrage leveren bij een bekende organisatie binnen de branche? Sluit je dan nu aan bij het docententeam van Habitask/Helix Academy en geef binnenkort bij ons de cursus Stook- en servicekosten!

Waar ga je werken?
Als docent bij HabiTask/ Helix Academy word je onderdeel van een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart. We organiseren opleidingen, (team)coaching en werving & selectie, allemaal gericht op het blijvend ontwikkelen van mensen en organisaties. Dat ontwikkeling centraal staat zie je ook in onze trainingen terug, die we zowel als open inschrijving als incompany aanbieden. We verzorgen graag maatwerk, om de opleidingen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften van de mensen en de organisatie. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze docenten zich ook kunnen blijven ontwikkelen en inspireren, bieden we naast een marktconforme vergoeding:

  • De mogelijkheid om kennis te delen met vakgenoten
  • Regelmatig ‘train the trainer’ sessies
  • Inspirerende opdrachtgevers en opleidingsadviseurs
  • Regelmatige evaluaties en begeleiding in groei

Wat ga je doen?
Als docent bij HabiTask/ Helix Academy ontwikkel je samen met één van onze opleidingsadviseurs de cursus en maak je het materiaal zo dat het aansluit op de vraag vanuit de markt, de doelstellingen van de organisatie en op de leerbehoefte van de deelnemers. Je brengt de theorie op een toegankelijke manier over en zorgt voor voldoende interactie met de deelnemers. Om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen kun je deelnemen aan extra workshops die wij organiseren in het kader van ‘train de trainer’ en wordt er veel geëvalueerd om tijdens de opleiding de kwaliteit te kunnen bieden waar wij voor staan.

De meeste docenten worden gemiddeld zo’n 8-15 dagen per jaar door ons ingezet. De cursus Stook- en servicekosten wordt op dit moment twee keer per jaar ingepland. Wil je meer trainen en heb je misschien ook verstand van verschillende onderwerpen? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor uitbreiding.
Ben je benieuwd naar de inhoud van onze cursus Stook- en servicekosten? Klik dan hier voor een overzicht!

Wie zoeken we?
We zoeken een docent die op theoretisch en praktisch niveau ruime en recente kennis van én ervaring heeft met stook- en servicekosten. Omdat jij echt goed boven de materie staat, kun je deze kennis goed overbrengen aan de deelnemers van onze opleidingen. Je kunt zowel online als offline ingezet worden en omdat wij onze opleidingen ook op locatie aanbieden, ben je bereid om naar de organisatie te reizen, die overal in Nederland gevestigd kan zijn.

Omdat je inspirerend vertelt, didactisch sterk bent en graag meedenkt met de cursisten, zorg jij ervoor dat de deelnemers van de cursus altijd weggaan met het gevoel dat hun leerdoelen zijn behaald.

Een docent van HabiTask/ Helix Academy:

  • Brengt theorie en casuïstiek gestructureerd over
  • Heeft genoeg praktijkervaring en voorbeelden waarmee leerlingen geïnspireerd worden
  • Communiceert helder en concreet
  • Zorgt ervoor dat de te behandelen stof en gestelde vragen aansluiten bij de leerbehoeften van de gehele groep
  • Creëert een sfeer van zelfvertrouwen en verbinding in een groep
  • Is een ambassadeur van HabiTask/ Helix Academy

Heb je vragen? bel of schrijf:
Harriet Walhout, Directeur 06 – 124 505 26
HWalhout@helix.nl