Corona – update: naar aanleiding van de landelijke persconferentie van 18 december 2021.

Naar aanleiding van de persconferentie van 18 december jl. kunnen we u het volgende melden.

Maatregelen

Samen met u willen we er maximaal aan meewerken om veilig door deze coronaperiode te komen. Onze opleidingslocaties zijn gesloten van 19 december 2021 t/m 9 januari 2022. Dit betekent dat wij de geplande opleidingen in deze periode zo veel mogelijk omzetten naar een online variant. Als dit vanwege de inhoud van de cursus niet mogelijk is, dan verzetten we de cursus naar een veilige datum in de toekomst.

Op 3 januari 2022 staat er opnieuw een persconferentie gepland waarin er een besluit wordt genomen over de sector onderwijs en het fysiek bijeenkomen van cursisten vanaf 10 januari 2022. Wij zullen je per 4 januari op deze pagina verder informeren. Heb je je al ingeschreven voor een cursus dan krijg je uiteraard persoonlijk bericht.

Incompany en maatwerktrajecten

Ben je op zoek naar een maatwerktraject? Neem dan contact met ons op en we verkennen samen de mogelijkheden.

Vrijblijvende optie

Ben je nog niet helemaal zeker van je deelname aan een cursus of langdurige leergang? Neem dan een vrijblijvende optie zonder ergens aan vast te zitten. Bij iedere cursus verschijnt vanzelf de banner met deze optie op de pagina. Deze optie is heeft een geldigheid van twee weken.