Univé Dichtbij verwelkomt externe cursisten bij de Leergang Technisch Gebouwbeheerder

Kan de Leergang Technisch Gebouwbeheerder ook voor 3 personen van Univé als incompany-training georganiseerd worden?” Deze vraag werd eind 2018 gesteld door Stephan Schudde, gebouwbeheerder/adviseur vastgoed bij Univé Dichtbij. Stephan zocht naar een opleiding voor 3 facilitair medewerkers, met als doel de kennis van technische aspecten van gebouwen te verrijken. Univé kreeg de optie om modules te kiezen die zij graag wilde volgen, waarbij zij uiteindelijk voor alle 8 de modules hebben gekozen.

Een incompany voor 3 personen?!
Over het algemeen is een incompany vanaf 4 á 5 deelnemers financieel aantrekkelijk. Univé Dichtbij wilde de training op locatie in Nijkerk laten plaatsvinden en daarom kozen zij ervoor de leergang ook open te stellen voor cursisten van buiten Univé.  Hierdoor kon de leergang richting hen financieel aantrekkelijker worden aangeboden. Uiteindelijk sloten er twee externe cursisten zich bij de groep, één facilitair gebouwbeheerder vanuit een waterschap en één medewerker vastgoedbeheer vanuit een gemeente.

Online leeromgeving
Aangezien vrijwel elke cursusdag door een andere docent gegeven wordt, hadden de cursisten de mogelijkheid om via de online leeromgeving verder te discussiëren met de docenten én met elkaar. Hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt, aldus een cursist: “De online leeromgeving is zondermeer van toegevoegde waarde voor de opleiding. Ook prettig dat ik met mijn medecursisten kan discussiëren. We leren hiermee van elkaars vragen en opmerkingen.
De oefenvragen voor het examen werden door de cursisten ook bediscussieerd, waardoor docenten én cursisten hier uiteindelijk scherper én wijzer van zijn geworden!

Examen
Het examen heeft tevens plaatsgevonden op locatie in Nijkerk en werd afgesloten met een lunch. Tijdens de lunch werden alle examenvragen door de cursisten nog eens onder de loep genomen. De ene cursist was wat zekerder van zijn zaak dan de andere, maar.. uiteindelijk is iedereen geslaagd. Vanaf hier willen we hen nogmaals feliciteren en veel succes wensen met het toepassen van het geleerde in de praktijk.

Ook bij jou op locatie?
Wil jij liever ook een training bij jou op kantoor organiseren, maar heb je nét te weinig deelnemers voor een incompany? Neem dan contact met ons op via academy@helix.nl, we denken graag met je mee.
Lees hier meer over de Leergang Technisch Gebouwbeheerder.