PE-programma Inspecteurs en Adviseurs Vastgoed: voor 2019 weer nieuwe plaatsen beschikbaar

Op 17 oktober jl. vond alweer de 3e bijeenkomst plaats binnen het PE-programma voor Integraal Inspecteurs en Adviseurs Vastgoed. Dit PE-programma wordt georganiseerd vanuit samenwerking tussen Hogeschool Utrecht en Helix Academy. Helix-docent Hajé van Egmond nam de 45 aanwezigen tijdens de bijeenkomst op zeer interactieve wijze mee in het thema ‘Brandveiligheid bij beheer, verbouw en gebruik van bouwwerken’. Tijdens de bijeenkomst werd uitgebreid ingegaan op de volgende vragen:

  • Waar moet brandveilig gebruik aan voldoen?
  • Wat zijn taken en verantwoordelijkheden bij beheer, verbouw en gebruik van bouwwerken?
  • Wat zijn taken en verantwoordelijkheden voor brandveilig gebruik  bij beheer, verbouw en gebruik van bouwwerken?

Docent wet- en regelgeving Hajé van Egmond

Na een gedeelte met theoretische uitleg zette Hajé de zogenaamde ‘mentimeter’ in om te toetsen of de deelnemers de opgedane kennis ook daadwerkelijk hadden begrepen en konden toepassen. Cursisten reageerden enthousiast over deze interactieve manier van lesgeven: ‘De mentimeter was top als directe toets en een mooie interactieve manier om de lesstof na te bespreken!’ De bijeenkomst werd door de cursisten beoordeeld met een gemiddelde 8,3. Enkele reacties: “Hajé is een bevlogen vakidioot (in positieve zin)!” en “Hajé weet je te boeien tot het laatste moment.”

Op 12 december a.s. zal het PE-programma voor 2018 worden afgesloten met een lezing van Jeroen Engelen (Waterschap Rivierenland), voorzitter normcommissie Conditiemeting NEN 2767 over het thema “Nieuwe toepassingen Conditiemeting”.
Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van het nieuwe PE-programma voor 2019.

Ook deelnemen aan het PE-programma?
Het PE-programma voor 2018 is vol, aanmelden is niet meer mogelijk. Voor 2019 zullen weer nieuwe plaatsen beschikbaar komen.
Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwe programma voor 2019 of wil je alvast aanmelden? Stuur ons dan een bericht via academy@helix.nl onder vermelding van PE programma 2019.

 

Programma van Permanente Educatie voor Inspecteurs en Adviseurs Vastgoed