Nieuwe opzet cursusaanbod huurrecht

Om nog beter te kunnen aansluiten op de specifieke opleidingsbehoefte van onze cursisten hebben we ons cursusaanbod op het gebied van huurrecht vernieuwd naar een modulaire opzet. Binnen de categorie ‘Veiligheid, wet- en regelgeving’ bieden wij de volgende cursussen op het gebied van huurrecht aan:

Basiskennis Huurrecht

1-daagse cursus, waarin alle algemene basisbegrippen uit het huurrecht worden behandeld.
meer informatie

Huurrecht Woonruimte voor technici

1-daagse cursus, bedoeld voor opzichters, projectleiders, medewerkers vastgoed of bedrijfsbureau die meer kennis willen opdoen over het huurrecht voor woonruimten.
meer informatie

Huurrecht Winkel en horeca bedrijfsruimten

1-daagse cursus, voor iedereen die met de verhuur van winkels en horecaruimten te maken heeft, zoals makelaars, verhuurmedewerkers, eigenaars en huurders van winkels en horecaruimten.
meer informatie

Huurecht Kantoren en overige bedrijfsruimten

1-daagse cursus, bedoeld voor iedereen die met de verhuur van kantoren en overige bedrijfsruimten te maken heeft, zoals makelaars, verhuurmedewerkers, eigenaars en huurders van kantoren en bedrijfsruimten.
meer informatie

Docent

Alle bovengenoemde cursussen worden gegeven door Marijke Horvers, huurrecht jurist en docent huurrecht.

Opleiding op maat

Is één van deze opleidingen interessant voor meerdere medewerkers binnen jouw organisatie? Dan kunnen we ook een maatwerk incompany traject verzorgen. Een opleiding bij jou op locatie, specifiek samengesteld voor de eigen medewerkers. Hierbij stellen wij de eigen praktijk, werkwijze en het beleid binnen je organisatie centraal. En uiteraard de kennisbehoefte van medewerkers binnen je afdeling.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Harriet Walhout, manager opleidingen via 06-12450526 of hwalhout@helix.nl