Nieuwe docenten

Om kwaliteit, praktijkgerichtheid en afwisseling te garanderen werken wij met gekwalificeerde docenten die zelf werkzaam zijn binnen de sector. Onze docenten zijn niet alleen praktijkgericht, ze zijn ook uitstekend in staat de theorie te vertalen naar de praktijk.

We stellen graag twee nieuwe docenten aan je voor:

Jan Moes
Jan Moes verzorgt de nieuwe cursussen ‘Werken aan technische projecten’ en ‘Leidinggeven aan technische projecten’. Jan heeft jarenlange ervaring als trainer/coach en heeft voor verschillende trainingsorganisaties gewerkt. Jan vertelt: “Ontwikkelen en geven van trainingen is mijn passie. Het werken met een groep cursisten is voor mij werken met een groep klanten, die na de training tevreden naar huis gaan, omdat ze een goede training hebben gehad waarin ze veel hebben geleerd.”

 

Rick Vincenten
Rick Vincenten is het team van bouwkundige docenten komen versterken. Rick werkt als adviseur bij zusterbedrijf Helix en heeft vanaf zijn 15e levensjaar ervaring in de bouwkundige sector. Rick vertelt: “Een docent van de LTS timmeropleiding heeft vroeger tegen mij gezegd: ”Jij moet docent worden!”. Ik heb het altijd leuk gevonden mensen te coachen en te begeleiden. Het geeft mij voldoening om aan het eind van de dag te horen dat cursisten een leerzame training hebben gehad.”

De eerstvolgende training die start op 9 november is nagenoeg vol, er is nog slechts 1 plek beschikbaar. Ook op 23 januari 2018 staat de training weer gepland.
Klik hier om je in te schrijven.